Ana SayfaDedikoduDemet Akalın Polemik Sezonunu Açtı

İlgili Postlar

Demet Akalın Polemik Sezonunu Açtı

Yaz ayları gelirken magazin dünyasında en çok konuşulan şeylerden biri de tabi ki de ünlüler arasında yaşanan söz savaşları. Geçtiğimiz yıllarda pandeminin de etkisiyle ünlü isimler arasındaki polemikler azalmıştı ki sivri diliyle daha önce de pek çok kez gündeme gelen Demet Akalın polemik sezonunu açtı. Geçtiğimiz gün Aleyna Tilki’yi sert bir dille eleştiren Akalın bu kez Ersay Üner’e gönderme yaptı. İşte detaylar;

Demet Akalın’a Yorum

Takipçisi, şarkının günlerdir sosyal medyada paylaşılması üzerine Akalın’a ,”Telif at izinsiz yayın diye yasakla bu videoyu, kral olursun.” yorumunu yaptı. Demet Akalın da bu yorum üzerine Tilki’nin dünya starı olma isteğine gönderme yaptı.

Demet Akalın’dan Aleyna Tilki’ye Sert Gönderme

Akalın, sosyal medya kullanıcısına “Adamlar beni dünya starı yapacak şaka mısın? Aleyna duymasın hayal kuruyor ama ben oturduğum yerden FIFA’dayım. Neymiş önemli olan don değil, şarkıymış!” yanıtını verdi.

Öte yandan Aleyna Tilki, geçtiğimiz ay yayınladığı ‘Take It Or Leave It’ adlı İngilizce şarkısının klibinde giymeyi tercih ettiği kıyafetleri çok konuşulmuştu. Tilki, bazı sahnelerde iç çamaşırıyla kamera karşısına geçmişti. Tilki’nin paylaşımı sosyal medyada çok tepki çekmişti. Bazı sanatçılar Tilki’ye destek çıkarken bazı sanatçılarda sert eleştirilerde bulunmuştu. Akalın’ın yanıtı ikili arasında bir polemiği de başlatabilir gibi duruyor. Magazin gündeminde ileryen günlerde Demet Akalın Aleyna Tilki polemiği yaşanıp yaşanmayacağını ilerleyen günlerde göreceğiz.

Demet Akalın kimdir?

Aleyna Tilki kimdir?

Demet Akalın Polemik Sezonunu Açtı

Demet Akalın’ın açıklmasının ardından söz yazarı Ersay Üner’den Aleyna’ya destek geldi: “Edis ve Aleyna… Hayalleri peşinde zaman ve emek harcıyorlar. Eleştiri tabii ki olacak ama üslup ve saygı önemli.”

Bu eleştirinin ardından Demet Akalın sosyal medyasında daha önce Üner’e aldığı aracın fotoğrafını paylaşarak “Bazısına kapısına çektik ama sonunda düşman oldu. Nankörlük mü yok canım? Bir kere de bilme, koca sözü dinleyeceksin. Anam insan sarrafısın minik” diyerek Okan Kurt’un kendisini o dönemde uyardığını söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler