Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın kızını hangi okula gönderecek? Devlet okulu mu, özel okul mu?

İlgili Postlar

Demet Akalın kızını hangi okula gönderecek? Devlet okulu mu, özel okul mu?

Demet Akalın kızını hangi okula gönderecek? Ünlü şarkıcı Demet Akalın, kızı Hira’nın hangi okula gitmesini istediğini açıkladı. Akalın, Hira’yı hangi okula gönderecek? Devlet okuluna mı, yoksa özel okula mı? Detaylar haberimizde…

Demet Akalın midillisine tüp bebek tedavisi yaptırıyor

Demet Akalın kızını devlet okuluna mı gönderecek?

Ünlüler dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biri olan ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde Bodrum’da sahne aldı. Mekanda basın mensupları ile sohbet eden Akalın, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kızı Hira’nın okul tercihi konusunda dikkat çekici bir açıklamada bulunan Demet Akalın, devlet okulundan yana tercih kullanmayı doğru bulduklarını ifade ederek “Özel okullara verilen paralar. Bizim zamanımızda sadece tebeşir parası toplanırdı. Bana ve babasına kalsa devlet okuluna gitmesini tercih ediyorum.” diye konuştu.

Demet Akalın kimdir?

Demet Akalın panik anlarını anlattı

Geçtiğimiz günlerde Adana’dan Bodrum’a giderken uçakta yaşadığı gerginliği de anlatan Demet Akalın, o anları şöyle anlattı: Yapan doktordu, baya yaşı da vardı. ‘Bak ne var ki, içinde bomba var’ diye espri yapmış. Hatta önümüzde bir avukat vardı, ‘indiğimde suç duyurusunda bulunacağım.’ dedi. Uçaktaki herkes onun binmesini istemedi. Çünkü artık yolcuların inisiyatifine kalmıştı. Kaptan da çok aklı başında bir açıklama yaparak, ‘Bomba kelimesi o kadar haberlerde, gazetelerde yazılıyor, havaalanlarında bu kelime kullanılmaz, şakası bile yapılmaz.’ dedi. Doktor ağabey öyle bir şaka yaptı, yarım saat, 45 dakikamıza mal oldu. O bir de uçamadı da. Ne yaptı bilmiyoruz ama insanları strese soktu. Bütün hava trafiği ile oynadı. Uçakta çok çocuk vardı. Eve gittiğinde ne kadar güzel bir espri yaptım diye düşünmüştür ama doktor olması çok enteresandı, bütün uçak şoka girdi.” O an yaşadığı hisleri de aktaran Akalın; “Korkmadım. Çünkü tam merdivenlerden çıkarken aldılar ağabeyi. Ben sahnede olduğun için korumayı kontrol ederim, kavga varsa onu kontrol ederim. Her şeyden haberdar olmak da çok kötü. Baktım böyle, bir tane polis geldi, ‘Arkaya geçin.’ dedi. Sonra polis 4 oldu. Allah dedim bir sıkıntı var. Bavul falan arayacaklar, birisini yakaladılar galiba dedim. Sonra hostes hanım ‘Yanlış anlama.’deyince anladım birinin şaka yaptığını ama biraz daha dikkatli olmamız gerekiyor. Yapan delikanlı genç biri olur, çocuk olur ama öyle biri de değil. Yazın sıcağında insanlar zaten yolculuk ediyor. Ağabey tüm hava trafiği ile oynadı. Bana denk geldi bu da. Ben zaten paratonerim, her şey beni çeker böyle çeker. Ben oturuyorum 3’üncü sırada, önümde avukat vardı, o benden daha cengaver çıktı. Tüm uçak adama bağırdı çağırdı. Kaptan adamı almayacağız deyince alkış, kıyamet koptu.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler