Ana SayfaÜnlülerAli Sunal'dan Cemile Bayraktar'a yanıt geldi!

İlgili Postlar

Ali Sunal’dan Cemile Bayraktar’a yanıt geldi!

Cemile Bayraktar’ın Kemal Sunal ile söylediği sözlere Kemal Sunal’ın oğlu Ali Sunal’dan yanıt geldi. İşte detaylar.

Türkiye’nin efsane, unutulmaz oyuncularından birisi olarak görülen Kemal Sunal hakkında söyledikleri sözlerle bir anda gündeme gelen ve günün tartışılan ismi olan Cemile Bayraktar’a yanıt oyuncunun oğlu Ali Sunal’dan geldi.

Cemile Bayraktar ne demişti?

Ali Sunal’dan jet yanıt geldi.

Kemal Sunal’ın filmlerine ve Türkiye’de gördüğü ilgiye değinerek bu konuda eleştiriler getiren Bayraktar’a yanıt veren ünlü isim, ”Kemal Sunal halktır hepimizindir” dedi.

Ali Sunal kimdir?

“Prim yapmayın!”

“Cemile Bayraktar babamın filmlerini beğenmiyormuş olabilir çokta önemli değil. Ama bu filmlerin kötü olduğunu halka hakaret olduğunu belirtecek bilgisi nereden acaba? Neyse ya o da hiç önemli değil #KemalSunal sırtını halka dayamış harika bir insandır tek gerçek bu. Prim yapmak ünlü olmak için artık bari bu melek insana dil uzatmayın ayıptır. Bu halk #KemalSunal’ına laf ettirmez bakın bu güzel isim altında ezilirsiniz! Ayrıca Ak Partili diye genellemeyelim Kemal Sunal’ı seven milyonlarca Ak Parti’ye oy veren sempati duyan insan var Kemal Sunal halktır hepimizindir” diyen Ali Sunal’ın bu mesajları sosyal medyadan da destek gördü.

Twitter’da kısa süre içerisinde Kemal Sunal TT listesine girdi. Çoğu seven Kemal Sunal ile ilgili özel sözler ve yorumlar yaparak destek verdi. Ali Sunal’ın sözlerinin ardından Bayraktar cephesinden herhangi bir açıklamanın gelip gelmeyeceği merak edilmeye başlandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler