Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın, Demet Şener'den önce dul kalacak

İlgili Postlar

Demet Akalın, Demet Şener’den önce dul kalacak

Demet Akalın, Demet Şener’den önce dul kalacak… Geçtiğimiz aylarda Demet Şener’in İbrahim Kutluay ile olan boşanma davası hakkında konuşan Demet Akalın, eşi Okan Kurt ile boşanıyor. Demet Akalın, Demet Şener’den önce boşanacak. Detaylar haberimizde…

Son Dakika! Demet Akalın İle Okan Kurt Boşanıyor!

Demet Akalın ve Okan Kurt’a haciz şoku! Eşyalarını haczettiler

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, dün evine gelen haciz memurları ile büyük bir şok yaşamıştı. Okan Kurt’un piyasaya olan milyonlarca borcu nedeni ile haciz işlemleri başlatılmış, Akalın’ın villasına giden haciz memurları, birçok eşyayı haczetmişti. Fiili haciz için, alacaklı olan şirketin avukatları ve haciz memurları Demet Akalın ve Okan Kurt çiftinin kızları Hira ile birlikte yaşadıkları villaya gitmişti. Dün sabah saatlerinde başlayan haciz işlemleri saatler sürmüştü. Haciz kararı gereği, villada bulunan televizyon, bilgisayar, klima ve tabloların olduğu eşyalar kamyona yüklenerek götürüldü. Alacaklı şirketin avukatı Mustafa Büyükbaş, borçluların mal kaçırdığını iddia ederek “Çok sayıda TIR ve çok değerli konumdaki Hadımköy’deki gayrimenkulün, yakınlarının üzerine kaydedildiğini tespit ettik. Bu tespit sonrası, mahkeme kararı ile bu varlıkların üzerine de haciz konuldu.” diye konuştu.

Demet Akalın kimdir?

Demet Akalın ve Okan Kurt bugün boşanıyor

Haciz haberleri ile gündeme gelen Demet Akalın ve Okan Kurt çiftinin boşanma kararı aldıkları öğrenildi. Ünlü çift, bugün Beykoz Adliyesi’nde görülecek boşanma davası ile hakim karşısına çıkacak. Eğer, davadan boşanma kararı çıkarsa, Demet Akalın ve Okan Kurt çiftinin evliliği bitmiş olacak.

Okan Kurt kimdir?

Demet Akalın, Demet Şener’den önce boşanıyor

Demet Akalın’ın boşanma haberlerinin duyulması ile birlikte, aylar önce Demet Şener ve İbrahim Kutluay çiftinin boşanması hakkında söylediği sözler akıllara geldi. Akalın, Demet Şener ve bir dönem aşk yaşadığı İbrahim Kutluay çiftinin boşanma haberlerinin sorulması üzerine “Demet Şener hakkında konuşamam. Sadece ona teşekkür edebilirim. Düşünsenize ben de şu an 2 çocukla dul kalabilirdim.” şeklinde açıklama yapmıştı. Demet Akalın’ın Okan Kurt ile boşanma haberleri gündeme gelince, akıllara bu sözleri geldi. Eğer, bugün görülecek olan boşanma davasından boşanma kararı çıkarsa, Demet Akalın, Demet Şener’den önce boşanmış olacak.

Demet Şener Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler