Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın, Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya'nın Aşkına Şok İddialarda Bulundu!

İlgili Postlar

Demet Akalın, Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya’nın Aşkına Şok İddialarda Bulundu!

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Demet Akalın, arkadaşlarıyla yaptığı özel etkinlikleri sosyal medyada paylaşmıştı. Demet Akalın, sosyal medya hesabı içerisinden yayınladığı paylaşımla teyzesinin vefat ettiğini takipçilerine duyurmuştu. Demet Akalın, önceki gece Cem Yılmaz’ın Bostancı gösteri merkezindeki gösterisini izlemeye geldi. Gösteri akışında  magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlamaya çalışan ünlü star Demet Akalın çarpıcı açıklamalarda yaptı.

Demet Akalın kimdir?

Demet Akalın’ın Polemiği Takipçi Arttırdı!

Aşıklara Büyük Jest!

Popçu Demet Akalın, önceki akşam Okan Kurt ile birlikte Cem Yılmaz’ın stand-up şovunu izledi. Komedyenin, Serenay Sarıkaya ile yaşadığı ilişkisi hakkında konuşan Akalın, “Serenay’ı da, Cem’i de çok seviyorum. Evlenirlerse sahneye bedavaya çıkarız” ifadelerini kullandı.

Demet Akalın’ın Acı Günü..Teyzesini Kaybetti!..

Demet Akalın, Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya’nın Aşkına Şok İddialarda Bulundu!

Popçu Demet Akalın, önceki akşam Okan Kurt, Deha Bilimlier ve Aslı Bilimlier ile birlikte Cem Yılmaz’ın stand-up şovunu izlemeye gitti.  Çıkışta Cem Yılmaz’ın gösterisini çok beğendiğini dile getiren Demet Akalın, komedyenin sahnede magazin muhabirlerinden bahsettiğini söyledi.  Akalın, “Bir daha Cem Yılmaz’a laf söylerseniz karşınızda beni bulursunuz. İçeride bayağı kulaklarınızı çınlattı” şeklinde konuştu.

Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz İlişkisi Hakkındaki Soruları Yanıtlamadı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler