Ana SayfaDedikoduDemet Akalın ve Aleyna Tilki'den yanak yanağa barış pozu

İlgili Postlar

Demet Akalın ve Aleyna Tilki’den yanak yanağa barış pozu

Geçtiğimiz haftalarda yaşadıkları polemik ile gündeme gelen iki ünlü şarkıcı Demet Akalın ve Aleyna Tilki barış imzaladı. İkili, yanak yanağa çekildikleri bir pozu sosyal medya üzerinden yayınladı ve barış ilan ettiklerini sergiledi. Demet Akalın ve Aleyna Tilki’den yanak yanağa barış pozu, işte detaylar…

Demet Akalın ve Aleyna Tilki kavgası sona erdi. İki ünlü ismin arasındaki polemiğin fitili, Akalın’ın Aleyna Tilki için “Tahammül edemiyorum bu kıza ve şarkısına” demesi ile ateşlenmişti. Aleyna Tilki, Akalın’ın sözlerine karşılık “Kendi ışığına güvenen, başkasının parlamasından rahatsız olmaz!” demişti. Sosyal medya üzerinden yaklaşık bir ay süren polemik, geçtiğimiz günlerde sona erdi.

Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden yeni albümü için Aleyna Tilki’den şarkı alacağını açıklamıştı. Akalın ve Tilki arasındaki gerginlik, bir ay sonra bu şekilde sona ermişti.

Aleyna Tilki ve Demet Akalın, bir kafede buluşup sohbet ederken yanak yanağa fotoğraf çekildi. Akalın, bu pozu sosyal medya hesabından Aleyna Tilki’nin şarkısının sözleri “Kalbimde kırılmadık yer mi bıraktın” notu ile paylaştı. Aleyna Tilki de, Akalın’ın paylaşımını repost etti.

Aleyna Tilki ve Demet Akalın arasındaki gerginlik, Akalın’ın aracında Tilki’nin Cevapsız Çınlama isimli şarkısını dinlerken paylaşım yaparak “Tahammül edemiyorum bu kıza ve şarkısına” demesi ile başlamıştı. Tartışma, Aleyna Tilki’nin Akalın’a “Kendi ışığına güvenen, başkasının parlamasından rahatsız olmaz!” sözleri ile gönderme yapması ile büyümüştü.

Demet Akalın kimdir?

Aleyna Tilki kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler