Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerDeliler Filminden İkinci Teaser Yayınlandı!

İlgili Postlar

Deliler Filminden İkinci Teaser Yayınlandı!

Deliler filminden ikinci teaser yayınlandı! Merakla beklenen Deliler filminin ikinci teaser’ında neler oluyor? Güçlü oyuncu kadrosu ve macera dolu hikayesi ile büyük bir heyecan yaratan film, ne zaman sinema severlerle buluşacak? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Güçlü kadrosuyla dikkat çeken Deliler filmi fragmanı yayınlandı

Deliler filminden ikinci teaser yayınlandı!

Deliler filminden ikinci teaser yayınlandı! Sezonun en iddialı filmlerinden birisi olan ve seyircinin büyük bir merakla beklediği Deliler filmi, 2018’in en yüksek bütçeli filmi olmaya aday. 

Başrollerini Erkan Petekkaya, Cem Uçan, Yetkin Dikinciler, Nur Fettahoğlu ve İsmail Filiz gibi güçlü oyuncuların paylaştığı Deliler filmi 23 Kasım’da izleyicisi ile buluşacak.  

2018’de çekilen en yüksek bütçeli filmde, toplamda 4 milyon dolar harcandı.

Deliler Filminden İkinci Teaser Yayınlandı
Deliler Filminden İkinci Teaser Yayınlandı

Deliler filminin konusu

15. yüzyılın ortalarında, Fatih Sultan Mehmet’in, Eflak Voyvodalığına “bizzat” tayin ettiği Vlad Tepeş, görevinin ilk yıllarında Osmanlı’ya sadık kalsa da, sonraları bölge halklarına karşı korkunç zalimlikler yapmaya başlar. Fatih Sultan Mehmet, hangi dinden, hangi milletten olursa olsun, insanlara yapılan bu zulme sessiz kalmayacaktır. Önce elçisiyle bir uyarı yollar. Vlad, elçinin sarığını kafasına çiviletip İstanbul’a gönderince Osmanlı Hakanı için sabır taşar, artık Vlad’ın bu zalimliklerine bir son verme vakti gelmiştir.

Fatih, bu zulmün, tez elden bitirilmesi için Baba Sultan’a emir verir. Baba Sultan, “Deliler Birliği”’nin içindeki korkusuz yiğitlerden yedisini, gözü kulağı olan Kuman’la birlikte, Vlad’ın hüküm sürdüğü Targoviçte’ye gönderir. Bu yedi kahraman; Gökkurt, Aşkar, Mübariz, Çebi, Suskun, Kongar ve Adsız’dır.

Deliler, Vlad’ın çetelerinden gizlenerek Vlad’a ulaşmak yerine, doğrudan çetecilerin üzerine giderek, binlerce mazlumun intikamını teker teker almaya kararlıdır. Yolun sonunda ise, tarihe Kazıklı Voyvoda olarak geçen Vlad Tepeş ve ordusu vardır.

Deliler filminin ikinci teaser’ı

Fatih Sultan Mehmed ile Eflak voyvodalığına tayin ettiği Vlad Tepeş’in dönemine ışık tutacak olan, Osmanlı İmparatorluğu’nun dünyayı titreten ordusunun en önde giden cesur savaşçılarını; “Deliler”i anlatan filmin yeni teaser’ı yayınlandı. İşte merakla beklenen o teaser…

Kalabalıktan uzakta, doğada yaşayıp sadece sefer zamanı ortaya çıkan Osmanlı ordusunun özel kuvvetleri “Deliler”, izleyenleri adeta Osmanlı İmparatorluğu dönemine götürecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler