Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerGüçlü kadrosuyla dikkat çeken Deliler filmi fragmanı yayınlandı

İlgili Postlar

Güçlü kadrosuyla dikkat çeken Deliler filmi fragmanı yayınlandı

Deliler filmi fragmanı yayınlandı. İşte güçlü kadrosu ile dikkat çeken filmden son gelişmeler ve Deliler filmi fragmanı.

Oyuncu kadrosunda Erkan Petekkaya, Cem Uçan, Yetkin Dikinciler, Nur Fettahoğlu ve İsmail Filiz gibi usta isimlerin yer aldığı Deliler filmi, farklı konusu ile dikkat çekiyor. İzleyenleri Osmanlı İmparatorluğu dönemine götürecek olan dizi, tarihin “Deliler” lakaplı cesur savaşçılarını ekranlara getirecek.

Erkan Petekkaya kimdir?

Deliler filmi ne zaman vizyona girecek?

Çarpıcı sahneler ile farklı bir çalışma olarak beklentileri yükselten Deliler filmi açıklamalara göre 23 Kasım itibari ile vizyonda olacak.

Cem Uçan kimdir?

İşte Deliler filmi fragmanı

Yetkin Dikinciler kimdir?

Deliler filminin konusu

Deliler filmi ile ilgili yapılan açıklamalarda filmin konusu da açıklandı. Fatih Sultan Mehmet döneminde geçen hikayede Eflak Voyvodalığına atanan Vlad Tepeş’in zaman içerisinde itaatsizliği ve bölgede zalimlikler yapması ile başlayan olayları anlatıyor. Bu durumdan haberdar olan Fatih Sultan Mehmet, uyarı yollamasına rağmen Vlad’ın yanlış yapması üzerine gerçekleştirilen seferi ekrana getiriyor. Bu sefer için görevlendirilen Deliler Birliği (Gökkurt, Aşkar, Mübariz, Çebi, Suskun, Kongar ve Adsız) ise göreve hazırdır ve Vlad Tepeş ile ordusunun karşısına Deliler çıkar.

Nur Fettahoğlu kimdir?

Beklentiler yüksek

Film için yapılan açıklamalar ve yayınlanan fragman sonrasında beklentiler oldukça yükseldi. Filmin vizyona girdikten sonra gişede ne kadar yüksek bir başarı elde edeceği ise merak ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler