Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerÇiftler Gecesi! Galaya Ünlü Yağdı...

İlgili Postlar

Çiftler Gecesi! Galaya Ünlü Yağdı…

Çiftler gecesi! Galaya ünlü yağdı… Geçtiğimiz günlerde vizyona giren Sevgili Komşum filminin galasında ünlüler geçidi yaşandı. Gala gecesinin en dikkat çeken ismi kim oldu? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Sevgili Komşum Vizyona Giriyor

Çiftler Gecesi! Galaya Ünlü Yağdı...
Çiftler Gecesi! Galaya Ünlü Yağdı…

Çiftler gecesi! Galaya ünlü yağdı…

Çiftler gecesi! Galaya ünlü yağdı… Kış sezonunun başlamasıyla yeni filmler bir bir vizyona girerken, merakla beklenen Sevgili Komşum filmi gala yaptı.

Selin Şekerci, Sezin Akbaşoğulları, Selim Bayraktar, Erkan Can, Emre Altuğ, Serap Matyaş, Ozan Bilen ve Ayşen Gruda’nın rol aldığı Sevgili Komşum filminin gala gesinde adeta ünlüler akını yaşandı.

Galaya ünlü yağdı

Berrak Tüzünataç, Özge Özpirinçci, Hazar Ergüçlü, Onur Ünlü, Furkan Andıç, Dilan Çiçek Deniz, Tümer Metin ve Gamze Topuz gibi çok sayıda ünlü isim katıldığı gecede çok renkli anlar yaşandı.

Çiftler gecesi

Sevgili komşum filminin galasında geceye damgasına vuran Dilan Çiçek Deniz ve Furkan Andıç çifti oldu. Galaya el ele katılan çiftten Dilan Deniz Çiçek, güzelliği ile herkesi adeta büyüledi.

Çiftler Gecesi! Galaya Ünlü Yağdı...
Çiftler Gecesi! Galaya Ünlü Yağdı…

Birlikte bir sinema projesinde yer alacakları konuşulan çift, sorular karşısında sessiz kalmayı tercih etti.

Çiftler Gecesi! Galaya Ünlü Yağdı...
Çiftler Gecesi! Galaya Ünlü Yağdı…

Sevgili Komşum filminin konusu

Şale Apartmanı, içerisinde türlü insanların barındığı bir apartmandır. Herkes tarafından sevilen bir kapıcı, mutlu bir evliliğe sahip bir çift, mahallelinin kedilerinin sevgilisi yaşlı teyze ve meraklı komşular… Günlerden bir gün genç bir kadının hastaneye kaldırılması ve ardından bir başka kadının taşınması apartmanın hareketlenmesine neden olur.

Yeni komşu sığınma evinden gelen genç bir kadındır. Sıkıntılı bir geçmişe sahip olan kadın, yeni erkek arkadaşı ile birlikte hayatında yeni bir başlangıç yapar. Kurduğu yeni dünyasında kendisini hiç olmadığı kadar güvende hisseder. Peki gerçekten de güvende midir? Şale Apartmanı’na taşınarak hayatına birçok insanı katan kadın gerçekte kime güvenmelidir?

Sevgili Komşum filminin künyesi

Tanay Abbasoğlu’nun yapımcılığını üstlendiği filmde; Onur Ünlü ve Selcan Özgür senaristliği üstlenirken, yönetmen koltuğunda A. Taner Elhan oturdu.

Senaryosunu Onur Ünlü ve Selcan Özgür’ün kaleme aldığı kara komedi türündeki filmde Selin Şekerci, Sezin Akbaşoğulları, Selim Bayraktar, Erkan Can, Emre Altuğ, Serap Matyaş, Ozan Bilen ve Ayşen Gruda gibi çok güçlü oyuncular yer alıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler