Ana SayfaDedikoduDeha Bilimlier ve Aslı Bilimlier Aşk Tazeledi

İlgili Postlar

Deha Bilimlier ve Aslı Bilimlier Aşk Tazeledi

Geçtiğimiz aylarda adı ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu işe yasak aşk dedikodularına karışan Deha Bilimlier’in boşanacağı söyleniyordu. Boşanma evresinde olan Deha Bilimlier ve Aslı Bilimlier aşk tazeledi. İşte detaylar;

Deha Bilimlier ile Gülşah Saraçoğlu Yasak Aşk Mı Yaşıyor?

Deha Bilimlier ve Gülşah Saraçoğlu iddiaları duyar duymaz telefonla 2. Sayfa programına bağlandı. Deha Bilimlier açıklamasında “Üç tane çocuğum var evliyim. İstanbul’daki herkes beni dinlemeye gelir. Benim bu taraflarda bezim yok hepiniz bilirsiniz. Gülşah Saraçoğlu da beni dinlemeye gelir. Önde oturuyordu, mikrofon uzattım sahneme çıktı.Arkadaşım o benim. Anlam veremedik böyle bir şeye. Bu iddiayı çıkaranın Gülşah’la bir problemi olduğunu düşünüyorum. Sahneme gelmesi dışında Gülşah Saraçoğlu ile asla bir yerde bir araya gelmedik. Eşim beni biliyor. Bu bana yapılan bir komplo ve hainliktir. Varsa elinizde bir görüntü yayınlayın kardeşim dedim. Bu haberi ilk duyduğumda güldüm” dedi.

Deha Bilimler’e 15 Yıl Hapis Cezası İstemiyle Dava Açıldı!

Bilimlier ile aynı anda yayına bağlanan ünlü modacı da şunları söyledi;

“Böyle bir durumu izah etmenin üzüntüsü içerisindeyim. O kadar fuzuli, yanlış ve yalan bir durum ki. Deha yıllardır hayatımızda ve çok kıymetli bir ailesi olan bir arkadaşım. Kim bunu neden ortaya attı… Sahneye çıktım hatta o sırada yere düştüm, Tiktok’a düştü. Güldük buna. Bir görüntü olduğu söyleniyor, Allah aşkına bana da yollasınlar.”

Gülşah Saraçoğlu kimdir?

Aslı Bilimlier Eşi Deha Bilimlier’i Evden Kovdu

İddiaları yalanlayan Deha Bilimlier ise ‘eşimi seviyorum’ demişti. Bir süre ayrı yaşayan Bilimlier çifti aralarındaki buzları eritti. Evliliklerine yeni bir şans veren çift önce Dubai’ye tatile gitti daha sonra birlikte poz verdi. Deha Bilimlier eşiyle çektirdiği bu fotoğrafı da kalp emojisiyle sosyal medya hesabından paylaştı.

Ünlü isimlerin giydikleri, yedikleri, aldıkları şeyler kadar aşk hayatları da merak ediliyor! Nikahla masasına taşınan ilişkiler kadar ayrılıkla sonuçlananlar da var… Bazıları ise son anda direkten dönüyor! Son olarak Aslı – Deha Bilimlier çifti büyük bir kriz yaşamıştı… Ama onlar ne ilk ne de son! İşte krizi atlatmayı başaran o isimler…

Deha Bilimlier Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler