Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerDeadpool 3'ün İsmi Belli Oldu, Fragman Geldi

İlgili Postlar

Deadpool 3’ün İsmi Belli Oldu, Fragman Geldi

Marvel’in bir sonraki yapımı Deadpool 3’ten merakla beklenen detaylar geldi. Yeni paylaşımda fragman ortaya çıkarken filmin ismi de böylece belli oldu. İşte detaylar.

Marvel’de yaşanan sorunların ardından yeni filmin ne zaman çıkacağı merak ediliyordu. Yeni paylaşım ile bu konudaki soru işaretleri ortadan kalktı. 26 Temmuz tarihi itibariyle vizyona gireceği açıklanan filmin fragmanı paylaşıldı. Fragman sayesinde filmin merak edilen adı da açıklandı.

Deadpool 3'ün İsmi Belli Oldu, Fragman Geldi
Deadpool 3’ün İsmi Belli Oldu, Fragman Geldi

Deadpool & Wolverine Geliyor!

Yeni filmin adı Deadpool & Wolverine olacak. Bu da Deadpool’un yeni filmle birlikte Marvel Sinematik Evren’de yaşayacağı maceralara atılacağını gösteriyor. Yeni filmin yönetmeni Shawn Levy olacak. Kadroda ise Deadpool’u canlandıracak isim değişmeyecek ve Ryan Reynolds yine aynı rolde izleyicilerin karşısına çıkacak. Deadpool & Wolverine olarak adlandırılan filmde, Wolverine karakterine ise Hugh Jackman hayat verecek. Filmin diğer oyuncuları ve rolleri ise şöyle;

  • Morena Baccarin (Vanessa)
  • Leslie Uggams (Kör Al)
  • Karan Soni (Dopinder)
  • Brianna Hildebrand (Negasonic Teenage Warhead)

Deadpool & Wolverine Konusu Ne Olacak?

Deadpool & Wolverine fragmanı filmdeki hikayeye dair detayları ortaya koyuyor. Super Bowl finalinde yayınlanan fragmanda, Wilson yakalanarak hapse atılıyor. Sonrasında ise iş birliği yapmak için bir teklif alıyor. Bu teklif sonrasında ise Deadpool & Wolverine başlıyor. 26 Temmuz itibariyle vizyonda yer alacak olan filmde Disney+ sürprizi de var. Öyle ki film, vizyon sürecinin hemen ardından Disney+ platformunda yayınlanacak.

İşte Deadpool & Wolverine fragmanı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler