Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerÇılgın Dersane 5 Geliyor!

İlgili Postlar

Çılgın Dersane 5 Geliyor!

İlk olarak 2007’de vizyona giren Çılgın Dersane filminin yeni versiyonu hazırlanıyor. Çılgın Dersane 5 bu yıl sinemalarda yer alacak.

2007’de beyazperde de oynayan ve büyük ilgi gören Çılgın Dersane filmi, gösterilen ilgi ile bir seri haline getirildi. En son 2015 yılında vizyona giren Çılgın Dersane filmi sonrasında uzun bir ara verilmişti. Seriyi sevenler yeni bir film beklemese de sürpriz bir açıklama geldi ve Çılgın Dersane 5’in hazırlıklarına başlandığı açıklandı.

9 Yıl Sonra Çılgın Dersane Müjdesi

9 yıldan beri sessizliğin hakim olduğu film serisinde yeni film Çılgın Dersane: Yeni Nesil olarak adlandırılacak. Bu nedenle yeni filmde yeni oyuncuların da yer almasıyla birlikte hikaye genişletilecek. Faruk Aksoy’un genel yönetmen olarak yer aldığı filmde yönetmen Yasemin Türkmenli, senaristler ise Şafak Güçlü ile İrfan Saruhan. Antalya’da başlayan çekimlerin kısa süre içerisinde tamamlanarak filmin vizyon için geri sayıma geçmesi bekleniyor.

Çılgın Dersane 5 Geliyor!
Çılgın Dersane 5 Geliyor!

Çılgın Dersane 5: Yeni Nesil Oyuncuları Kim?

Çılgın Dersane 5: Yeni Nesil filminin oyuncuları da belli olmuş durumda. Yeni filmde Mustafa Topaloğlu başrolde olacak. Bu isme Ahmet Bülent Gencay, Arzu Yanardağ, Hakan Bilgin, Ömer Faruk Çavuş, Hacı Ahmet Ak, Pınar Özer, Pote (Mehmet Efe Çam), Çağla Şen, Ertunç Tuncer, Duygu Doğru, Naz Beşik, Oben Onur, Orçun Soytürk, Nazlıcan Turan, Ulaş Can Kutlu, İsmail Hocaoğlu, Sinem Buse Elbir, Lina Hourıeh, Irmak Topaloğlu, İrem Büğrüoğlu, Alphan Yuvalı, Kaan Arkat Batuhan Cebi, Arda Berç Dalıcı eşlik edecek. Serinin filmlerinin elde ettiği izlenme sayıları ise şöyle;

Film Vizyon Yılı İzlenme Sayısı
Çılgın Dersane (2007) 783.199
Çılgın Dersane Kampta (2008) 899.314
Çılgın Dersane 3 (2014) 548.302
Çılgın Dersane 4 (2015) 278.233

 

Yeni filmin önceki filmlere göre daha yüksek izlenme sayılarına ulaşması bekleniyor. Özellikle son film, beklentilerin altında kalmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler