Ana SayfaDizilerDarısı Başımıza 4. bölüm fragmanı yayınlandı!

İlgili Postlar

Darısı Başımıza 4. bölüm fragmanı yayınlandı!

Dün akşam 3. bölümü ile ekranlara gelen Darısı Başımıza 4. bölüm fragmanı ile yayınlandı. İşte dizinin yeni bölümünden ilk ipuçları.

Yaz döneminin iddialı dizilerinden olan Darısı Başımıza, heyecan dolu bölümü ile dün akşam ekranlara geldi. Ozan, Cem ve Öykü arasında yaşananların giderek çıkmaza girdiği son bölümde, Ozan ve Öykü birbirine karşı sert tutumlarını devam ettirdi. Yayınlanan son bölüm sonrasında yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Darısı Başımıza oyuncu kadrosu

İşte Darısı Başımıza 4. bölüm fragmanı

Darısı Başımıza 4. bölüm fragmanı ise şöyle;

Dizinin 4. bölüm fragmanında en çok dikkat çeken sahne, Öykü’nün Cem ile ayrıldıklarını ailesine söylemesi. Cem ile ısrarlı bir şekilde evlenmeye çalışan ve Ozan’ı bu konuda saf dışı bırakmaya çalışan Öykü’nün neden böyle bir karar aldığı merak diliyor. Diğer yanda Zerrin ise Öykü’ye sert bir şekilde tepki gösteriyor. Son anda evlilikten vazgeçmesi nedeniyle Zerrin giderek Öykü’yü sıkıştırırken Öykü sorulara yanıt veremez hale geliyor.   “Cem’den de saklamışsın ama anlamış çocuk. Senin onu neden terk ettiğini işte!” diyerek Öykü’yü panikleten Zerrin, Öykü’yü bu kararından vazgeçirmeye çalışıyor.

Darısı Başımıza 3. bölümde ne oldu?

Dizinin üçüncü bölümünde ise Ozan ve Öykü arasında sert bir tartışma oluyor. Öykü’nün para ve iş uğruna Cem ile evlenmeye çalıştığını ve ondan yararlandığını söyleyen Ozan, Öykü’nün çok daha sinir olmasına neden oluyor. Ozan ile Öykü’nün İzmir’de görüştüğünü ve gizemli adamın Ozan olduğunu öğrenen Rüya ise Ozan’ı saf dışı bırakmaya çalışırken Cem’i sakatlıyor ve işler daha da karışıyor. Ozan ise her şeyi Cem’e anlatmayı isterken Öykü ona engel oluyor.

Oldukça dikkat çeken 3. bölüm ile birlikte dizideki ilişkiler daha da karışırken yeni bölümde hikayenin nasıl ilerleyeceği merak ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler