Ana SayfaDizilerErkenci Kuş dizisinde bu sahne izleyenleri üzdü!

İlgili Postlar

Erkenci Kuş dizisinde bu sahne izleyenleri üzdü!

Star TV’nin sevilen yaz dizisi Erkenci Kuş dizisinde yaşanan bir sahne izleyenleri oldukça etkiledi. İşte o sahneden detaylar.

Can ve Sanem arasında yaşananlarla izleyenleri ekranlara bağlayan Erkenci Kuş dizisi, dolu dizgin yayın hayatına devam ediyor. Daha önce Kiralık Aşk dizisi ile Türkiye’de büyük bir beğeni toplayan Meriç Acemi’nin yazdığı Erkenci Kuş, benzer formatı ile yine beğeni toplarken Erkenci Kuş yayınlandığı akşamlarda yüksek izlenme oranları alarak dikkatleri üzerine çekiyor. Yayınlanan son bölümde yer alan bir sahne izleyenlerin yüreğini burkarken dizi yayını sonrasında Erkenci Kuş en çok bu sahnesi ile konuşuldu.

Erkenci Kuş oyuncu kadrosu

Erkenci Kuş’ta ne oldu?

Dizide mahallenin heyecanlı ve hırçın kızı olarak tanınan Ayhan, 4. bölümde izleyenleri oldukça etkiledi. Bir sahnede bakkala olan borcu nedeniyle oldukça zorlanan Sanem’in babası, Sanem’in borcunu ödediğini öğrendikten sonra büyük bir sevinç yaşıyor. Bu olay sonrasında kızlarıyla birlikte sarılarak sevgilerini paylaşan aile üyeleri “Biz bir aileyiz diyerek” derken bu anlarda Ayhan arka planda kalıyor. Aile konusunda zayıf bir yanı olan Ayhan’ın o sevinçli aile sahnelerinde arka planda üzgün bir şekilde kalması izleyenleri etkilerken sahne sonrasında sosyal medyada da bu anlar oldukça konuşuldu.

İzleyenler Ayhan’ın durumuna çok ağladıklarını söyleyerek üzüntülerini dile getirirken, küçük bir sahneyle dahi Erkenci Kuş dizisinin konuşulması dizinin başarısı olarak kabul edildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler