Ana SayfaDizilerDarısı Başımıza 3. bölüm fragmanı yayınlandı!

İlgili Postlar

Darısı Başımıza 3. bölüm fragmanı yayınlandı!

Geçtiğimiz akşam yayınlanan yeni bölümün ardından Darısı Başımıza 3. bölüm fragmanı da paylaşıldı. Peki dizide neler oldu ve yeni bölümde neler olacak?

Show TV’nin iddialı dizilerinden birisi olan Darısı Başımıza, heyecanlı bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Aşk ve aile ilişkilerini işleyen dizide yeni bölüm ile birlikte dizideki acı bir gerçek de ortaya çıkarken bu olaylar sonrasında yeni bölümde neler olacağı merak edilmeye başlandı. İşte Darısı Başımıza 3. bölüm fragmanı ile ilgili detaylar.

Darısı Başımıza oyuncu kadrosu

Darısı Başımıza 3. bölüm fragmanı neler söylüyor?

Darısı Başımıza 3. bölümü fragmanı geçtiğimiz akşam yayınlanan son bölümün hemen ardından ekranlara getirildi. Son bölüm final sahnesi ile birlikte dizideki hikayenin nasıl biteceğini merak eden izleyenlere yeni bölümden ilk ipuçları sunulurken, ilgiyle izlenen dizideki heyecanın ve imkansız gibi görünen aşkın oldukça dikkat çektiği görüldü.

Darısı Başımıza 3. bölüm tanıtımında Rüya devreye giriyor ve Cem’i sakatlıyor. Ozan ise aşık olduğu Öykü’ye “Sen bana rağmen Cem’le evlenebileceğini gerçekten düşünüyor musun?” diyerek onda büyük bir soru işareti oluşturuyor. Cem’in olmadık bir zamanda Öykü’nün yanına gelmesi ve Öykü’nün telaşlanması Cem’i de tedirgin ederken, Ozan, Cem ve Öykü üçgeninde işler giderek karışıyor.

Darısı Başımıza son bölümde neler oldu?

Son bölümde nişan sırasında nişana katılan Ozan, nişanın iptal olmasına neden oluyor. Cem’in üvey abisinin Ozan olduğunu öğrenen Öykü bayılırken bu olaylar sonrasında iki aile arasında da kavga çıkıyor. İki ailenin arasının düzelmesi için düzenlenen yemek çözüm olmazken, Rüya da büyük gerçeği öğreniyor.

İzmir’de Öykü’nün Ozan ile birlikte olduğunu öğrenen Rüya, Öykü’ye destek olmaya çalışırken, Ozan aşık olduğu kadını Cem’den ayırmaya karar veriyor. Fakat Öykü’nün inat ederek Cem ile evlenmek istemesi, her şeyi yeniden karıştırdı.

Darısı Başımıza 3. bölüm fragmanı ise şöyle;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler