Ana SayfaDizilerMasum Değiliz 4. bölüm fragmanı yayınlandı!

İlgili Postlar

Masum Değiliz 4. bölüm fragmanı yayınlandı!

ATV’nin yeni dizisi Masum Değiliz 3. Bölümü ile yayınlandı. Yeni bölüm sonrasında Masum Değiliz 4. Bölüm fragmanı da paylaşıldı. İşte detaylar.

ATV’de Nisan ayında yayına girmesine rağmen yayın hayatına ara veren ve yaz dönemine ertelenen proje Masum Değiliz yeniden ekranlara geldi. Uraz Kaygılaroğlu, Damla Sönmez, Aras Aydın, Ushan Çakır ve Sercan Badur gibi isimlerin başrollerde olduğu dizi son bölümü ile ekranlardaydı. Yayınlanan son bölüm sonrasında Masum Değiliz 4. Bölüm fragmanı ile yeni bölümde olacaklar hakkında bilgiler paylaşılırken dizide yaşanacaklar hakkında ilk bilgiler de alınmış oldu.

Uraz Kaygılaroğlu kimdir?

Damla Sönmez kimdir?

Aras Aydın kimdir?

Ushan Çakır kimdir?

Sercan Badur kimdir?

Masum Değiliz son bölümde neler oldu?

Dizinin son bölümünde Umut’un meşhur gece kullandığı arabayı satması olay oluyor. Umut sorumluluk alarak herkesten gizli bir şekilde aracı satıyor ve bu durum sonrasında herkes tarafından öğrenilirken Umut büyük bir sorunla karşı karşıya geliyor. Üstelik arabada bulunan kan polisler tarafından da işleme alınırken Umut tutuklanıyor. Emir her ne kadar avukat olarak elinden geleni yapmaya çalışsa da tüm işaretler Umut’u gösteriyor.  Yayınlanan son bölümde olayın olduğu gece, olayları gören birisinin olduğu gösterilirken bu kişinin ortaya çıkması dizideki tüm dengeleri değiştiriyor. Bu kişinin yapacağı tanıklık ile birlikte suçluların yakalanması söz konusu olduğu gibi bu kişinin nasıl davranacağı da merak ediliyor.

İşte Masum Değiliz 4. bölüm fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=TdgzKcK5Cl8

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler