Ana SayfaÜnlülerDamla Ersubaşı 2,5 ayda 24 kilo verdi! Damla Ersubaşı nasıl kilo verdi?

İlgili Postlar

Damla Ersubaşı 2,5 ayda 24 kilo verdi! Damla Ersubaşı nasıl kilo verdi?

Oyuncu Damla Ersubaşı 2,5 ayda 24 kilo vermesiyle dikkatleri üzerine çekti. Doğumdan sonra fazla kilolarından kurtulamayan oyuncu, öyle bir kilo verdi ki bu kadar kısa sürede kilo vermesi üzerine sosyal medya takipçilerinin yoğun ısrarı üzerine önce-sonra fotoğrafı paylaştı. Peki, Damla Ersubaşı nasıl kilo verdi? Merak edildi.

Ünlülerin bilinmeyen fotoğrafları

‘Sihirli Annem’ dizisinin küçük oyuncusu olan “Tuğçe” karakteriyle akıllarda kalan oyuncu Damla Ersubaşı’nın fazla kilolarından nasıl kurulduğu merak ediliyor.

Hangi Ünlüler Estetik Harikası?

Hamilelik döneminde aldığı kilolarından, doğumdan sonrasında da bir türlü kurtulamayan oyuncunun, mide küçültme ameliyatı olduğu ortaya çıktı.

2,5 ayda tam 24 kilo veren Ersubaşı, kilo verdiği müjdesini sosyal medya hesabında paylaştı.

Ezgi Sertel nasıl zayıfladı, kaç kilo verdi?

Bu haber üzerine takipçileri oyuncudan öncesi-sonrası fotoğrafı paylaşması için aşırı ısrar etti. Takipçilerini kıramayan Damla Ersubaşı, kilolu ve zayıf halinin bir arada olduğu bir fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı.

Fotoğrafına not düşen oyuncu, doktor kontrolünde çok başarılı bir ameliyat geçirdiğini ifade etti.

İşte, o paylaşım..

“2,5 aylık sonuç bu. Toplamda 24 kg verdim ve daha da vermeye devam ediyorum. Doktorum kontrolüne çok başarılı bir ameliyat geçirdim. Paylaştım sözümü tuttum ve bitti daha da benden bir şey beklemeyin artık”

Esra Ceyhan “Değiştirdim Diyetiyle” 26 Kilo Verdi!

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler