Ana SayfaÜnlülerCumhurbaşkanı, nikah şahidi olduğu Arda Turan'a ne taktı?

İlgili Postlar

Cumhurbaşkanı, nikah şahidi olduğu Arda Turan’a ne taktı?

Aslıhan Doğan ile nikah masasına oturan Arda Turan’a, nikah şahidi olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ne taktı? Arda Turan ve Aslıhan Doğan çiftinin nikahından detaylar ortaya çıkmaya başladı. Hepsini haberimizde bulabilirsiniz…

Arda Turan ve Aslıhan Doğan nikah kıydı

Pazar günü sürpriz şekilde nikah masasına oturan Arda Turan ve Aslıhan Doğan çiftinin nikah töreninden detaylar ortaya çıkmaya başladı.  Beykoz Çubuklu’daki Vadi Konakları’nda gerçekleşen Arda Turan ve Aslıhan Doğan’ın nikah töreninde nikah şahidi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan oldu. Cumhurbaşkanı ve eşi, nikah törenine sivil plakalı bir araçla geldi.

Cumhurbaşkanı Arda Turan’a ne taktı?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın kıydığı nikahın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Arda Turan ve Aslıhan Doğan çiftine iki bilezik taktı.

Aslıhan Doğan Arda Turan’la nikah masasındayken, yakın arkadaşı Mina Başaran uçak kazasında can verdi!

Nikahta sadece yakın isimler vardı

Afrin’e yönelik Zeytin Dalı Harekatı nedeni ile sade bir nikah töreni yapmayı tercih eden Aslıhan Doğan ve Arda Turan çiftinin nikahına az sayıda davetli katıldı. Nikaha Arda Turan’ın oyuncu kardeşi Okan Turan, sevgilisi Katre Yırtıcı ile birlikte katılırken, Başakşehir Kulüp Başkanı Göksel Gümüşdağ, Abdullah Avcı, Emre Belözoğlu, Sarıhan Gusto’nun sahibi Cemal Sarıhan ile birlikte çok yakın akrabalar katıldı.

Çay içildi, ikramlar yendi

Arda Turan ve Aslıhan Doğan çiftinin nikah töreninden önce konuklara su böreği ve zeytinyağlılardan oluşan ikramlıklar ve çay ikram edildi.

Arda Turan ve Aslıhan Doğan çifti, iki buçuk yıldır aşk yaşıyordu. Bir dargın bir barışık yaşayan Turan ve Doğan çifti, sonunda evlenmeye karar verdi. Ünlü çift, geçtiğimiz Pazar günü sade bir nikah töreni ile hayatlarını birleştirdi. Çiftin nikah şahidi Cumhurbaşkanı oldu.

Arda Turan kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler