Ana SayfaÜnlülerÇukur'un bitmesini en çok o istiyor!

İlgili Postlar

Çukur’un bitmesini en çok o istiyor!

Çukur dizisinin başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli, dizinin en önemli karakterlerinden birisi olurken Aras Bulut İynemli’nin sevgilisi Bige Önal dizinin bir an önce bitmesini bekliyor.

Aras Bulut İynemli’ye büyük destek!

Show TV’de yayınlanmaya başlayan ve kısa süre içerisinde fenomen hale gelen Çukur dizisinde Aras Bulut İynemli en önemli karakterlerden birisi. Dizi çekimlerinde yoğun olarak yer alan ve bu nedenle özel hayatına çok fazla vakit ayıramayan Aras Bulut İynemli’nin bu durumu kuşkusuz en çok sevgilisi Bige Önal’ı rahatsız ediyor.

Resmen açıkladı

Aras Bulut İynemli ile evleneceğine yönelik iddialar ile bir zamanlar gündeme gelen ve bu bakımdan her zaman merak edilen kişilerden birisi olan Bige Önal geçtiğimiz gün yaptığı açıklama ile birlikte bu konudaki tüm merak edilenleri resmen söyledi. Evlilik gibi bir planın şu anda olmadığını söyleyen Bige Önal, amaçlarının tatil yapmak olduğunu söyledi.

“Evlilik değil, tatil planımız var”

Bige Önal, “Çok güzel giden bir beraberliğimiz var. Evlilikle ilgili bir kararımız yok şu an. Aras’ın çekimleri devam ediyor. Çekimler bitince tatil planımız var” dedi. Çukur dizisinin sezon finali yapması ile birlikte çiftin uzun bir tatile çıkması bekleniyor.

Yaptığı açıklama ile üstü kapalı bir sitem de yollayan Bige Önal’ın mevcut tempo nedeniyle durumu sorun etmediği de arkadaşları tarafından gündeme getirilmiş durumda.

Aras Bulut İynemli kimdir?

Bige Önal kimdir?

Çukur dizisi oyuncu kadrosunda kimler var?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler