Ana SayfaDizilerÇukur'da Neler Olacak? Çukur'da Yamaç'ı Oynayan Aras Bulut İynemli'ye Destek Yağıyor...

İlgili Postlar

Çukur’da Neler Olacak? Çukur’da Yamaç’ı Oynayan Aras Bulut İynemli’ye Destek Yağıyor…

Ekranın fenomen dizileri arasında yer alan Çukur dizisi, Ekranda fırtınalar estirmeye devam ediyor. Dizide Yamaç, sürekli olarak yaşadığı sorunların altındaki nedenleri aramaya çalışırken, Aliço’nun verdiği bilgiden sonra bir anda geçmişe dönüp, adeta film şeridi gibi gözlerinin önünden geçen olayları birbirine bağladı ve abisi Selim’in ihanetini farketti. İşte o anlarda ekran başında olan izleyenler, Yamaç’ın karmakarışık olan duygu durumundan ve yaşadığı durumdan fazlasıyla etkilendi. İşte detaylar…

Çukur dizisinden müthiş sezon finali müjdesi!

Dizide Oyuncu Aras Bulut İynemli’ye destek Yağıyor…

Dizide özellikle bu sahne için Aras Bulut İynemli’nin oyunculuğuna övgüler yağdıran izleyenler, sosyal medyada “Çukur’un en masum adamı Yamaç, büyük şok oldu, sonunda öğrendi abisinin ihanetini, Yamaç için asıl zor günler başlıyor, o nasıl oynamaktı mahvetti bizi, Aras Bulut İynemli’ye şapka çıkarıyorum, inanılmaz bir oyuncu, ağlatmayın Yamaç’ı içimizden parçalar kopuyor” şeklinde yorumlar yapıldı. Sosyal medyada ise izleyicilerinin yorumları dikkat çekiyor. Bir izleyicinin yaptığı şu yorum ise dikkat çekti: “Bu sahne o kadar güzel ki.. Yamaç’ın çaresizliğini ve yaşadığı hayal kırıklığını o kadar güzel aktardı ki Aras bize. Gerçekten efsane. Aras Bulut İynemli iyi ki oyuncu olmuşsun da biz bu yeteneği izleyebiliyoruz.” Yamaç’ın kendilerine ihanet eden kişinin abisi olduğunu öğrenmesi, çok büyük bir acı yaşamasına neden oldu. Ailesinin içinden, en yakınında duran bir kişi olması, şimdi onu çok daha zor bir duruma sokacak. Yamaç’ın ne karar vereceğini henüz bilmiyoruz ancak yaşadığı zor durum, ekran başındaki izleyenleri de etkiledi.

Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu

Dizi 11 Haziran’da Sezon Finali Yapacak…

“Bana bunu yapmadın değil mi abi? Ben sana ne yaptım?” diyerek hüngür hüngür ağlayan Yamaç’ın halleri yürekleri parçaladı adeta! Dizi izleyicisi de duygusal anlar yaşadı. Dizinin 11 Haziran’da Haliç Kongre Merkezi’nde sezon finali yapılacak. Tüm ekip ve oyuncular, izleyici ile birlikte sezon finalinde olacak.  Görkemli bir gece düzenlenecek. Sezon finali yapacak olan dizide yaşanan gelişme, izleyenleri daha da heyecanlandırıyor. Yamaç’ın Selim’in ihanetini öğrenmesinden sonra nasıl bir yol izleyeceği ise büyük merak konusu oldu. İşte Yamaç’ın o sahneleri:

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler