Ana SayfaDizilerÇukur Oyuncularının Şaşırtan İlk Dizileri

İlgili Postlar

Çukur Oyuncularının Şaşırtan İlk Dizileri

Oyunculuklarıyla reyting rekorlarını yakalayan, elinden bırakmayan Çukur Oyuncularının Şaşırtan İlk Dizileri sırasıyla haberimizde.

Sahneleriyle birlikte hızlı zamanlar geçirten Çukur dizisi, aynı zamanda oyunculuklarıyla da diğer dizileri rakip olarak görmüyor. İşte Çukur Oyuncularının İlk Dizileri;

Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu

Çukur Oyuncularının İlk Dizileri

Aras Bulut İynemli – Yamaç

Aras Bulut İynemli Kimdir?

Lise zamanlarından itibaren rol yaptığı videoları bulunan yetenekli oyuncu, zamanında uçak mühendisliği okuyan Aras Bulut İynemli, oyunculuk kariyerine ilk olarak öğrenci reklamlarında yer alarak başlamıştır. İlk reklam filmlerinde bil başarılı oyunculuk kariyeri sunan Aras Bulut İynemli, ilk dizisini de Arka Sokaklar dizisinin kısa bir sahnesinde almıştır.

Erkan Kolçak Köstendil – Vartolu

Erkan Kolçak Köstendil kimdir?

Hem oyunculuk, hem senaristlik hem de başarılı oyunculuğuyla başarılı bir kariyer hayatı sürdüren Erkan Kolçak Köstendil, dizinin Vartolusu sadece bunlarla birlikte kalmıyor. Tiyatro, Vefaspor futbol takımı oyuncusu ve kitap yazarlığı da yapan başarılı oyuncu, hepsini bir arada yapıyor.

İlk oynadığı dizi ise Kurtlar Vadisi olurken, başarılı oyunculuğuyla kariyerine tutunmuştur.

Erkan Avcı – Çeto

Erkan Avcı Kimdir?

Erkan Kolçak Köstendil gibi oyunculuk kariyerine ilk defa Kurtlar Vadisi dizisinde başlayan oyuncu, devam ettiği dizilerde de genellikle kötü karakter rolünde oynamıştır.

Berkay Ateş – Mahsun

Berkay Ateş Kimdir?

Oyunculuk kariyerine Tiyatro ile başlamış ve bu kariyere uzun bir süre boyunca Tiyatro ile devam eden Berkay Ateş, 2017 yılında oyunculuk kariyerini ertelemiştir.

Necip Memili – Cumali Koçovali

Necip Memili Kimdir?

Oyunculuk kariyerine emekleyerek tırmanan Necip Memili, ilk dizisine sosyal medyada fenomen olan Beşinci Boyut dizisiyle başlamıştır. Bu dizinin ardından eski televizyon dizilerinin altın çağını yaşayan Selena dizisinde de Deli rolünü oynamıştır.

Rıza Kocaoğlu – Aliço

Rıza Kocaoğlu Kimdir?

Dizi hayatına 2001 yılında “Yeni Hayat” dizisiyle giriş yapan, Çukur dizisinde ise Aliço rolüyle kendini sevdiren Aliço, ivmesini Kuzey Güney dizisinde Kuzey’in en yakın arkadaşı olarak yakalamıştır. 2008 yılında ise Sınıf dizisinde oynamıştır.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler