Ana SayfaDizilerÇukur Hayranları Vartolu Ve Yamaç İçin Büyük Bir Hayal Kurdu!

İlgili Postlar

Çukur Hayranları Vartolu Ve Yamaç İçin Büyük Bir Hayal Kurdu!

Show TV’de 21 Mayıs Pazartesi akşamı yeni bölümü ile yayınlanacak olan Çukur yine her zaman olduğu gibi şimdiden konuşulmaya başlandı. Çukur’un 30. Yeni bölümü yine haftanın en çok konuşulanlarından birisi olacak.

Çukur Yeni Bölümde Neler Olacak?

Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz ve Erkan Kolçak Köstendil gibi Türkiye’nin en popüler ve iyi oyuncuların yer aldığı Çukur dizisi, 29 haftadan bu yana Türkiye’nin en popülerlerinden birisi oldu. Kısa süre içerisinde kendisini izleyiciye kabullendiren dizi bu hafta 30. Bölümü ile ekranlara gelecek.

Sosyal Medyada Konuşuluyor

Dizinin son bölümü sonrasında sosyal medyada başlayan tartışmalarda dizi için bazı eleştirilerin yapılması da dikkatlerden kaçmazken dizideki olayların aşka dönüşmeye başlaması izleyicilerin çok fazla beğenisini kazanamadı. Öyle ki çoğu yorumda dizisinin aşk konusuna çok fazla yoğunlaştığı bölümlerinde de net bir şekilde görülürken diziyi şu anda Vartolu’nun kurtardığı da dile getirildi.

Vartolu Ve Yamaç Birleşsin İsteniyor

Dizi için yapılan yorumların büyük bir bölümünde ise en çok dikkat çeken Vartolu ve Yamaç’ın birleşmesi oldu. İki ismin güçlerini birleştirerek bundan sonraki süreçte birlik içinde olmasını isteyen izleyenler dizi “Artık Vartolu ile Yamaç beraber olsunlar” mesajı altında birleşmiş durumda.

Dizi için yapılan bu değerlendirmeler ister istemez daha fazla kişinin dikkatini diziye çekerken yeni bölümde yaşanacak olaylar ve 30. Bölüm için yayınlanan fragman şöyle;

Aras Bulut İynemli Kimdir?

Dilan Çiçek Deniz Kimdir?

Erkan Kolçak Köstendil Kimdir?

erkan-kolcak-kostendil

Çukur Dizisi Konusu Ne, Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Çukur dizisi haberleri için tıklayınız

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler