Ana SayfaDizilerSurvivor'da Yarışmacı Kendi Kolunu Kendi Kırdı! Acun Sert Çıktı...

İlgili Postlar

Survivor’da Yarışmacı Kendi Kolunu Kendi Kırdı! Acun Sert Çıktı…

Survivor 2018 yarışması hız kesmeden devam ediyor. Yeni bölüm tanıtımda, dokunulmazlık oyunu sırasında Sema beklenmedik bir hareket yaptı. Uzun süredir iyileşmekte olan elini sert bir şekilde vurarak kırdı. Sema Survivor’a devam edebilecek mi?

Survivor’da Yarışmacı Kendi Kolunu Kendi Kırdı! Acun Sert Çıktı…

Tüm hızıyla devam eden Survivor yarışmasının yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Dokunulmazlık oyunu esnasında oldukça sinirlenen Sema, beklenmedik bir hamle yaptı. Bilindiği üzere Survivor’un en başarılı kadınlar arasında yer alan Sema için sezon çok iyi başlamadı. Bir oyun sırasında sakatlanan ve eli çatlayan Sema, yarışmalara öyle de devam etse eli tam anlamıyla iyileşmemişti.

Survivor’un yayınlanan tanıtımında Sema beklenmedik bir hamle yaptı. Dokunulmazlık oyunu sırasında sinirlenen Sema, çatlak olan elini “kırılacaksan kırıl sende be” diyerek sert zemine oldukça hızlı vurdu. Sema’ya, doktor Metin Kuş müdahale etti. Sema, Metin Kuş’a pişman olmadığını söyledi.

Acun Ilıcalı, Sema’ya “İnsan çatlak ve iyileşmekte olan elini niye kalkıp bu şiddette vurur da, belki bir daha kırar. Bundan sonra bir kez daha böyle bir şey yaşayacak mıyız?” dedi. Sema da, “Onu bilemeyiz” diye yanıtladı. Sema’nın eli doktora gözükecek. Survivor hayatına devam edip etmemesi de belli değil.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler