Ana SayfaDizilerÇukur dizisine bomba transfer! Hangi karakteri oynayacak?

İlgili Postlar

Çukur dizisine bomba transfer! Hangi karakteri oynayacak?

Çukur dizisine bomba transfer: Berkay Ateş! Hangi karakteri oynayacak? Çukur dizisi, feci ölümlere sahne olarak sezon finali yaparken, bu kadar acımasız bir karakterin kim olabileceği gündeme gelmişti. Konu hakkında tartışmalar hala daha sürerken, diziye yeni bir ismin transfer olacağı ortaya çıktı. Berkay Ateş, Çukur dizisine katılıyor. Berkay Ateş, Çukur’da hangi karaktere hayat verecek? Cumali Koçovalı, Berkay Ateş olabilir mi? Yoksa, hiç aklımıza gelmeyecek yeni bir karakter mi olacak? Yoksa, Çukur izleyicisini büyük bir sürpriz mi bekliyor? Detaylar haberimizde..

Çukur 2. yeni sezon ne zaman başlayacak?

Çukur’un nefes kesen finalinde kimler öldü?

İddialı bir sezon finali yaparak izleyicilerine yaz boyunca veda eden Çukur dizisi, final sahneleri ile şok etkisi yaratmıştı. Finalde, şu an için kimliği belirsiz bir kişi herkesi taramıştı. Birçok kişinin can verdiği belli olan Koçovalıları kim öldürmeye çalıştı. Bu kadar büyük bir operasyonu kim gerçekleştirmiş olabilir? İhtimalleri değerlendiren birçok izleyici, Koçovalılaı tarayan kişinin Cumali Koçovalı olabileceği ihtimalini düşünmüştü. Ancak, Koçovalıların oğlu olan Cumali’nin bunu yapmak için ne gibi bir gerekçesi olabileceği gündeme gelmişti.

Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu

Çukur dizisine sürpriz oyuncu

Çukur izleyicileri heyecan verici final sahnelerinin etkisini üstünden atamadan, dizi hakkında bomba bir haber geldi. Çukur’a bomba bir transfer gerçekleşti. Berkay Ateş, Çukur’da!

Berkay Ateş Kimdir?

Berkay Ateş Çukur dizisine transfer oldu

Berkay Ateş’i Anne dizisinde canlandırdığı Cengiz karakteri ile hatırlayacağız. Dizide, üvey kızına uyguladığı ilginç işkenceler ile insanların nefretini kazanmıştı. Üstün oyunculuk performansı sayesinde izleyicilerde ‘kötü adam’ algısını oluşturan Berkay Ateş, şimdi de Çukur dizisinde boy gösterecek.

Berkay Ateş Çukur’da hangi karaktere hayat verecek? Cumali Koçovalı Berkay Ateş mi?

Berkay Ateş, Çukur dizisinde hangi karaktere hayat verecek? Acaba, İdris Koçovalı’nın dizinin sezon finaline doğru ortaya çıkan eski aşkı Meliha’dan dünyaya gelmiş, ancak kendisinin habersiz olduğu oğlu olabilir mi? Yoksa, herkesin  merakla beklediği Cumali Koçovalı Berkay Ateş mi çıkacak? Ya da, her taşın altından çıkan Baykal’ın tıpkı Emrah Komiserde olduğu gibi uzaklarda yaşayan ve sonradan ortaya çıkan oğlu veya yetiştirdiği bir adamı olabilir mi? Baykal’ın şüpheli ölümünün bu olayla bir ilgisi olabilir mi? Yoksa, Baykal Bey ölmedi ve herkesten gizlediği adamı Berkay Ateş ile Koçovalıların sonunu getirmeye çalışıyor olabilir mi?

Berkay Ateş’in Çukur dizisine transferinin ardından hangi karaktere hayat verdiği sorusu gündeme geldi. Bunu dizinin yeni sezonunda öğreneceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler