Ana SayfaDizilerÇukur Dizisinde Fragman Geldi mi ?

İlgili Postlar

Çukur Dizisinde Fragman Geldi mi ?

Çukur dizisi 2. sezon 10. bölüm yani toplamda 43. bölümü 19 Kasım Pazartesi akşamı Show TV ekranında izleyicilerle buluştu. Çeto (Erkan Avcı) ve Mahsun’un (Berkay Ateş) liderleri olduğu Karakuzular Çetesi, ile beklenmedik bir saldırıyla güç kaybeden ve dağılan Koçovalılar arasındaki mücadele devam ediyor. Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil’in başrollerinde yer aldığı dizinin 44. bölümünden ilk görüntüler de yayınlandı. Dizide işler iyice karışıyor. 44. bölüm fragmanında önemli detaylar var.

Çukur 44. bölüm fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz akşam ekrana gelen Çukur 43. bölümün ardından Çukur izleyicileri yeni bölümde yaşanacaklarla ilgili fikir sahibi olmak için Çukur fragmanını araştırmaya başladı. Çukur 44. bölümden ilk sahne yayınlandı. Yayınlanan fragmanda Cumali’nin İdris’in karşısına çıkması heyecanı bir kat daha arttırdı. Peki; Çukur 44. bölümde neler yaşanacak? İşte, Çukur yeni bölümle ilgili önemli ipuçlarını taşıyan Çukur 44. bölüm fragmanı…

Cumali İdris’in karşısına çıkıyor!

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur’un merakla beklenen yeni bölümünden ilk sahne yayınlandı. Büyük buluşmanın gerçekleştiği, İdris’in öldü sandığı Cumali’yi karşısında bulduğu sahnede baba-oğlun duygusal kavuşması izleyenleri derinden etkiliyor. Cumali ve İdris gözyaşlarına hakim olamazken, ayağa kalkan Sultan’ın eski haline döndüğü görülüyor.

Peki 43. son bölümde neler yaşandı? Detaylar şöyle:

Çeto’nun elindeki en büyük kozu olan Saadet’i devreye sokması Vartolu’yu Salih’ten vazgeçmesine ve eski günlerdeki Vartolu’ya dönüşmesine neden olacak. Çeto’nun Vartolu’dan ne isteyeceği merakla beklenecek. Ersoy’u koz olarak elinde tutan Yamaç, onun aracılığıyla Karakuzular’ın planlarını öğrenmeye çalışırken, karşısında hiç beklemediği anda Veysel’i bulacak. Çeto, sadece Vartolu’yu değil, Celasun’u da kullanmak için yeni planlar yapacak ve Koçovalılar’la arasındaki mücadele kızışacak.

Koçovalılar ve Karakuzuların girdiği mücadelede çekilen silahlar heyecanı yükseltirken, Yamaç ve Cumali karşılarına kalabalık bir grubun çıkmasıyla neye uğradığını şaşırıyor. Aralarında bir hain olma düşüncesi Mahsun’u çıldırtırken Çeto, “İçimizde bir sızıntı var mı Ersoy?” sorusuyla Ersoy’u şaşırtıyor. Cumali’nin adamları arasında tanıdık bir yüzle karşılaşan Yamaç’ın tepkisi ise merakla bekleniyor.

Diğer bölüm ne zaman?

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’da Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memili, Erkan Avcı, Berkay Ateş, Kubilay Aka gibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncular Ercan Kesal, Perihan Savaş ve Şenay Gürler yer alıyor. Dizide bu isimlere Kadir Çermik, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Mehmet Yılmaz Ak, Cem Uslu, Uğur Yıldıran, Aytaç Uşun, İlayda Alişan, Ece Yaşar, Halil Babür, Gökşen Ateş eşlik ediyor.

Çukur’un merakla beklenen yeni bölümü 26 Kasım Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler