Ana SayfaDizilerGülperi 11. Bölüm Fragmanı Geldi!

İlgili Postlar

Gülperi 11. Bölüm Fragmanı Geldi!

Gülperi 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde neler yaşanacağı Gülperi izleyicileri tarafından heyecan içerisinde merak ediliyor. Öte yandan Can’ın kaçırılması üzerine oldukça öfkelenen Kadir’in Şeyma’ya “Bu çocuk kaçırıldıysa senin yüzünden!” sözleri tanıtıma damgasını vurdu. İşte Gülperi 11. bölüm fragmanı…

Gülperi 11. bölüm fragmanı yayınlandı: “Bu çocuk kaçırıldıysa senin yüzünden!”

Gülperi 11. fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz hafta ekrana gelen Gülperi 10. bölümün ardından Gülperi 11. bölümde yaşanacaklar Gülperi izleyicileri tarafından merak ediliyor. Gelecek bölümle ilgili önemli ipuçlarını taşıyan Gülperi 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, gelecek bölümde neler yaşanacak? İşte, Gülperi 11. bölüm fragmanı…Yapımını Tims&B’nin yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, Show TV’nin iddialı dizisi “Gülperi”nin merakla beklenen 11. bölüm tanıtımı yayınlandı. Can’ın kaçırılması Gülperi ve çocukları perişan ederken, duyulan çığlık sesi gerilimi arttırıyor. Kadir’in Şeyma’ya “Bu çocuğa bir şey olsun bak bakalım bir daha Artemis’in yüzünü görebiliyor musun? Bugün bu çocuk kaçırıldıysa senin yüzünden!” sözlerinin dikkat çektiği tanıtımda yerde hareketsiz yatan Can’a neler olacağı merakla bekleniyor.

Son bölümde neler yaşandı?

Hasan, Selen’in onu ele vermemesi ile serbest kalıyor ama annesinin fırçasından kurtulamıyor. Kadir de Hasan’ı uyarıyor. Ama Hasan, Kadir’in sürekli karşısına çıkmasından rahatsız. Konuşma sırasında Hasan, Artemis’in Kadir’in kızı olduğunu öğreniyor. Kadir, Hasan’ı üstü kapalı şekilde uyarıyor. Gülperi ile Kadir vedalaşıyor. Şeyma da bu anları uzaktan izliyor. Sonra iğneleyici sözleri ile Kadir’i yine rahatsız ediyor.

Taşkın ailesi hareketli

Bedriye ile Can halaları Kader’i eve getirmek zorunda kalıyor. Kader bir yandan babasına izahat veriyor diğer yandan da kendini evde tutmaya çalışıyor. Ejder ise cezaevinde Gülperi’den intikam alma planları yapıyor. Aldığı ilaçlar sonucunda bayılıyor ve revire kaldırıyor.

Seyit gerçeği öğreniyor!

Seyit, Hasan’ı sokaktaki insanlara götürüyor. Selen’in babası yüzünden mağdur olan insanları gösteriyor. Amacının onların hakkını geri almak olduğunu söylüyor. Hasan onu anlıyor ama kız yüzünden tepkisini sürdürüyor. Gökhan Seyit’in nasıl bir insan olduğundan söz ediyor.

Gülperi işinden oluyor!

Gülperi işten kovuluyor. Ama Ayten Hanım’ı beklemek için ısrar ediyor. Gülperi, Ayten Hanım ile konuşuyor. Ayten, Ajda’nın da haklı olduğunu söylüyor. Gülperi verdiğiniz maaşın yarısına da razıyım diyerek yalvarıyor. Boyacı gelmediği için Ayten çok mağdur olduklarını anlatıyor. Gülperi, Ayten ile Ajda gidince tüm dükkanı boyuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler