Ana SayfaDizilerKızım Dizisinde Asu Öykü'yü Alıp Gidiyor!

İlgili Postlar

Kızım Dizisinde Asu Öykü’yü Alıp Gidiyor!

Başrollerinde Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız’ın oynadıkları dizide, baba kız tam ilişkilerini oturtmuşken, Asu çıkıp geliyor!

Kızım Dizisinin Konusu Nedir? Kızım Dizisi Oyuncu Kadrosu…

Asu, isteğini gerçekleştirebilir mi?

Babasından kalan miras için Öykü’yü almaya gelen Asu, Öykü ve Demir’i şaşırtacak gerçeği bir anda açıklayacak. “Öykü ben senin annenim. Seni almaya geldim” diyen Asu’nun bir anda gerçeği söylemesi şaşkınlık yarattı.

Öykü’yü terkedip giden ve yıllar sonra miras için onu almaya gelen Asu, isteğini gerçekleştirebilir mi bunu izleyip göreceğiz ama damdan düşer gibi annesi olduğunu söylemesi, sosyal medyada izleyicilerin de eleştirisine neden oldu.

Bir nebze olsun kızını düşünmeyen anlayışıyla Asu, dizinin sevilmeyen karakteri oldu adeta!

Baba kızın bu sözler üzerine el ele tutuşması, o işin öyle kolay olmayacağının da bir göstergesi! Demir, bu saatten sonra babası olmadığını bile öğrense, Öykü’yü veremez gibi görünüyor.

Peki Asu, Öykü’nün hastalığını öğrendikten sonra yine aynı kararlılıkta olacak mı, vicdana gelir mi? Şimdi herkes bu soruların yanıtını merak ediyor.

Asu’nun bir şekilde Öykü’nün annesi olduğunu söylemesi bekleniyordu ancak bu kadar hızlı gelişmesi, tanıtımı izleyenleri de şaşırttı. Şimdi Demir ve Asu savaşı başlayacak gibi görünüyor!

Kızım dizisi, izleyiciye yine ters köşe yaptıracak bir bölümle geliyor…

Kızım dizisi tv8 ekranında 23 Kasım Cuma akşamı 10. yeni bölümüyle hayranlarının karşısına çıkacak. Asu’nun pat diye Öykü’ye annesi olduğunu söyleyeceğini bir önceki fragmandan öğrenmiştik. O anlarda Öykü ne söyleyeceğini bilemezken, Demir ile ellerini birleştirerek ondan ayrılmayacağını gösteriyordu. Asu’nun bu hamlesi birçok şeyi değiştirecek.

Kızım dizisinin 10. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Öykü, babasına öyle bir söz söylüyor ki, Demir derinden etkileniyor. Demir de Asu’nun Öykü’nün annesi olmasından dolayı çok şaşkın. Ancak bir kare var ki, Öykü’yü okuldan alan Asu onu nereye götürüyor? İşte bu sorunun yanıtı da merak edilmekte.

Son bölümde neler yaşandı?

Öykü’nün hastalığını öğrenen Demir, bu durumla başa çıkmak için çaba sarf ediyor. Demir, kızının hastalığını öğrendikten sonra daha da güçlü olması gerektiğini düşünüyor.

Öykü’nün günlüğünde yazdıklarını okuyan Demir bir kez daha çaresizlikle yüzleşiyor! Öykü’nün hastalığının tedavisi için gerekli ilaçları almak için paraya ihtiyacı olan Demir bir kez daha yanlış bir yola giriyor ve Cemal hemen planını devreye sokuyor.

Candan’ın hayatına sızan Cemal artık Demir’in karşısına çıkmaya hazır. Candan’ın yanında Cemal’i gören Demir büyük şok yaşayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler