Ana SayfaDizilerÇukur 47. Bölüm Fragmanı Geldi! Vartolu Bu Sefer Fena Köşeye Sıkıştı!

İlgili Postlar

Çukur 47. Bölüm Fragmanı Geldi! Vartolu Bu Sefer Fena Köşeye Sıkıştı!

Show TV ekranlarında pazartesi akşamlarının olmazsa olmaz yapımlarından Çukur 46.son bölümde; Sultan’ın, oğlu Cumali’nin sayesinde sağlığını yeniden kazanması ve Yamaç’ın da uzun bir aranın ardından annesi Sultan’la duygu yüklü kavuşması sahne oldu. Çukur son bölümde; Koçovalılar tekrardan eski günlerdeki birlik ve beraberlik içerisinde yaşamlarını ağızlarının tadıyla idame ettirmeye başlamasına rağmen ortada aşılması gereken bir sorun vardır. Bu bağlamda tam anlamıyla mahallenin tartışmasız tek sahibi olmaları için Yamaç, Mahsun ve Çeto’nun başını çektiği Karakuzuları saf dışı bırakabilmek ve etkisiz hale getirebilmek için kolları sıvadı. Fakat, Karakuzuların adamı Ersoy’la ortak bir şekilde hareket eden Yamaç’ı son anda bekleyen tatsız bir hadise olacaktır: Mahsun ve Çeto, Çukur’un çocuklarını kaçırma girişiminde bulunmuştur. Yamaç’ın haberi almaz önceliğini şu an için çocuklara verip onları kurtarma planını devreye sokmasının ardından Çukur 47.bölüm fragmanı bekleniyor. İşte, Yamaç, hedeflediği şekilde kurtarmaya ramak kala çocukların kendisiyle gelmek istememesinin akabinde Çukur 47.bölüm fragmanı yayınlandı.

Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu

Vartolu ölümle burun buruna!

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı ‘Çukur’un dün akşam yayınlanan bölümünde Çeto ve Mahsun ile Koçovalılar arasında kalan Vartolu köşeye sıkıştı. Saadet’e ve oğluna kavuşabilmek için Çeto için çalışan Vartolu’nun bu sırrını Koçovalılardan ilk kimin öğreneceği heyecanla beklenecek.

Pazartesi akşamları zirvenin sahibi olan ‘Çukur’un dün akşam yayınlanan bölümünde Vartolu, Karakuzular ile Koçovalılar arasında kaldı. Ersoy’un “Çeto ve Mahsun’u sana vereceğim ama ikisini de bitireceksin” teklifini kabul eden Yamaç ve Cumali, Karakuzular için çalışan kişinin izini sürmeyi bırakmadı. Cumali’nin şüphelendiği Vartolu, Çeto’nun “Bizi koruyacaksın” demesi karşısında köşeye sıkıştı. Sadece Celasun’un bildiği Vartolu’nun bu sırrının ne zaman ortaya çıkacağı ve ilk kimin öğreneceği büyük bir merakla beklenecek.

Çukur son bölümde; 

Çukur’un çocuklarının Karakuzuların elinde olması Yamaç ve Cumali’yi çılgına çevirecek. İkili, Metin ve Kemal’le birlikte çocuklar için harekete geçerken büyük bir sürprizle karşılaşacaklar. Saadet’e ve oğluna kavuşabilmek için Çeto’ya çalışan Vartolu’nun sırrını, Çukur’dan biri öğrenecek ve Vartolu’yla yüzleşecek. Bu kişinin kim olduğu merakla beklenirken Sultan, yeniden Sultan Ana olarak Sena, Ayşe, Akşın ve Karaca’ya kol kanat gerecek. Bu sırada Mahsun da Sena’ya yakın olabilmek için yeni oyunlar oynayacak. Yamaç, Sena’ya kendini “Fikret” olarak tanıtan bu komşudan şüphelenirken, Çeto ve Mahsun’la ilgili Ersoy’dan istihbarat alacak. Çeto için çalışanın kim olduğunu bulmadan rahat etmeyecek Cumali ise hedefine her geçen saniye daha da yaklaşacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler