Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin 66. Bölümde Esma Sultan Herkesi Üzecek!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin 66. Bölümde Esma Sultan Herkesi Üzecek!

İstanbullu Gelin dizisinin 65. son bölümü geçtiğimiz Cuma akşamı Star TV ekranlarına geldi. Seyirciler son bölümün ardından İstanbullu Gelin’in 66. yeni bölüm fragmanını merak ediyor. Peki, İstanbullu Gelin 66. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…

İstanbullu Gelin Oyuncu Kadrosu

Boranlar büyük şok yaşayacaklar!

Star TV ekranlarının sürprizlerle dolu sahnelerle her cuma akşamı izleyici kitlesini ağırlayan İstanbullu Gelin 65.son bölümde; Boranlar ailesini karşılayan zorlu imtihan, tansiyon seviyesinin giderek yükselmesine ve psikolojik açıdan yıkıma uğramalarına zemin hazırlayacaktır. İstanbullu Gelin son bölümde; meyhanede bulundukları esnada arka masada yer alan kişilerle bir anda arbedeye tutuşan Adem ve Fikret’in bıçaklanmasının akabinde acilen hastaneye sevk edilmesi Boranlar ailesinin yüreğini ağzına getirdi. Haberi aldıkları gibi soluğu hastanede alan Boranlar ailesi, yaşam savaşını sürdüren Adem ve Fikret için korku ve paniğe kapılırken, meydana gelen hadisenin iç yüzü hakkında herhangi bir bilgisi olmayan Esma ise Adem’i sorumlu tutmaktadır. Garip’in Esma’yla bir önce dünya evine girmek konusunda kararlılığı yeni bir gerginlik havasının oluşmasına sebebiyet verirken İstanbullu Gelin 66.bölüm fragmanı dört gözle bekleniyor. Peki, Esma’nın beklenmeyen şekilde hastanede Alzheimer olduğunu öğrenmesinin akabinde İstanbullu Gelin 66.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Esma hanım, herkesi hüzne boğacak!

İstanbullu Gelin dizisi 66. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aslı Enver, Özcan Deniz, İpek Bilgin, Salih Bademci’nin başrollerinde yer aldığı dizinin 66. yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla beklenmekte. Alzheimer başlangıç teşhisi konulan Esma sultan gelecekte hatırlamak adına kendisiyle ilgili bilgileri yazmaya başladı. Esma Sultan, unuttukça buradan okuyup hatırlayacak.

Fragmanda Esma’nın kendisiyle olan konuşmasını izleyenler duygulanmadan edemiyor. İpek Bilgin’in harika oyunculuğunda yeni bölümde Esma Sultan’ın hüzünlü anlarına şahit olacağız. “Yaşadığınız her anı, yaşayabildiğim kadarıyla muska gibi saklayacağım” diyen Esma hanım, herkesi hüzne boğacak. Videodan yeni bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Dizinin takipçileri de fragman için yaptıkları yorumlarda duruma çok üzüldüklerini belirtiyorlar. Fragmandan da anlaşıldığı üzere izleyiciler oldukça duygusal bir bölüm beklediklerini belirtiyorlar.

İstanbullu Gelin son bölümde;

Fikret ve Adem hastanededir ve durumları ağırdır. Esma, bıçaklanma hadisesinden Adem’i sorumlu tutmaktadır. Faruk ise hiçbir şey bilmedikleri için annesinin tepkisini anlamsız bulur. Fikret kendisine geldiğinde ilk merak ettiği Adem olur. Adem ise Fikret kadar şanslı değildir. Faruk’sa Adem’i artık nereye koyacağını bilememektedir. Tüm bunlar yaşanırken Boran erkekleri Garip’in yakın zamanda evlenme isteği ile karşı karşıya kalır. Esma’nın yaşayacağı şok ise bu haber ile olmayacaktır.

Başrollerini Özcan Deniz, Aslı Enver ve İpek Bilgin gibi isimlerin paylaştığı İstanbullu Gelin 66.bölümü ile 14 Aralık Cuma günü saat 20.00’de Star TV ekranlarında olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler