Ana SayfaDizilerÇukur 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Sen bu gece Çukur'u kaybettin Yamaç!

İlgili Postlar

Çukur 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Sen bu gece Çukur’u kaybettin Yamaç!

Show TV’nin pazartesi akşamları ilgiyle takip edilen fenomen dizisi Çukur’un merakla beklenen 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Çukur’un 29. yeni bölümü Pazartesi günü saat 20.00’de seyirciyle buluşacak. İşte Çukur 29. yeni bölüm fragmanı ve bölümün özeti…

7 Mayıs 2018 reyting sonuçları! Çukur mu? Söz mü?

Sen bu gece Çukur’u kaybettin Yamaç!

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur’un 29. bölüm ilk fragmanı yayınlandı. Selim’in “İnsan biliyorsun unutmayı sever. Şimdi tam zamanı, birilerini öldür!” sözlerinin merak uyandırdığı fragmanda Vartolu’nun uzaktan izlediği Yamaç, Emmi ve Paşa’nın düşünceli hali ön plana çıkıyor. Tutuklanan Vartolu Yamaç’a, “Şimdi ben gidince Çukur’a bir in, kokusunu ciğerlerine çek. Çünkü sen bu gece Çukur’u kaybettin Yamaç!” sözleriyle adeta meydan okudu. Sezon finaline 5 bölüm kala Çukur’da heyecan tam yol devam ediyor. Çukur, dikkat çekici hikayesi ve usta oyuncu kadrosuyla her pazartesi, Show TV’de ekrana geliyor.

Çukur’un Vartolu’su Erkan Kolçak Köstendil’e ahlaksız teklif ‘pes’ dedirtti!

Çukur 29. Bölümde Neler Olacak?

Çukur’un Pazartesi akşamı ekrana gelecek 29. bölümünde Selim’in Cemil’i öldürmesi Çukur’da var olan büyük gerçeklere bir yenisini ekler. Selim’in bu hayati hatasının bedelini ödeyip ödemeyeceği merakla beklenirken Koçovalı Ailesi’nde herkes düğünün ani iptaliyle derinden sarsılır. Vartolu, Selim, Emrah ve Nazım arasındaki iş birliği giderek güçlenirken Yamaç’ın bu gizli ittifaktan nasıl etkileneceği akıllarda büyük bir soru işareti yaratır. Sezon finaline beş bölüm kala Çukur’un tüm sakinleri yeniden büyük yüzleşmeler yaşarken Yamaç ve adamlarının silah deposuyla ilgili yaptıkları hamle onları tehlikeli bir sürprizin içine sürükleyecek.

Çukur’da şoke eden final sahnesi! Elleriyle boğdu!

Çukur 29. yeni bölüm fragmanı

Çukur’un merakla beklenen yeni bölümü Pazartesi günü saat 20.00’de Show TV’de!

Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler