Ana SayfaDizilerÇok Güzel Hareketler Bunlar 2'den Göndermeli Skeç

İlgili Postlar

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’den Göndermeli Skeç

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 yeni bölümünün fragmanında’ki Temas Yok adlı göndermeli skeciyle birlikte sosyal medyada büyük dikkat çekti!

Genel sanat yönetmenliği Yılmaz Erdoğan tarafından üstlenen, daha önceki yıllarda yapılmasıyla televizyon ekranlarının favori komedi programı halinde gelen Çok Güzel Hareketler Bunlar, bu yıl12 Mayıs Pazar akşamı yayınlayacağı yeni bölümündeki skeciyle büyük dikkat çekti!

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’den Göndermeli Skeç: Temas Yok!

Eğlenceli skeçlerle birlikte her hafta birbirinden farklı ekibiyle karşımıza Kanal D ekranlarında izleyicileriyle buluşan komedi programı Çok Güzel Hareketler Bunlar 2, bu pazar (12.05.2019) günü karşımıza çıkacak yeni bölüme “Sıcak Sıra” skeci ile damgasını vuracak! Geçtiğimiz haftalarda Havaalanındaki bir görevli ile bir yolcunun arasındaki yaşanan ve ardından da “Temas yook!” başlığı ile sosyal medyanın tüm platformlarında büyük ilgi çeken olayı, televizyon ekranlarına yansıdı.

“Çok Güzel Hareketler 2” İçin Geri Sayım Başladı!

Bu hafta karşımıza çıkacak olan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 dizi, “Sıcak Sıra” adlı skeciyle birlikte izleyenleri kahkahaya boğacak!

Çok Güzel Hareketler 2 yeni bölümü ile 12 Mayıs Pazar akşamı Kanal D’de…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler