Ana SayfaDizilerÇok Güzel Hareketler Bunlar 2 Ne Zaman Yayına Giriyor?

İlgili Postlar

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Ne Zaman Yayına Giriyor?

Daha önceki serisiyle herkesin hayranı olduğu Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ne zaman yayına giriyor? Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ne zaman başlayacak?

Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın ilk serisi kendisini oyuncuları ve skeçleriyle birlikte bütün halka sevdirmiş, en çok izlenen televizyon programıydı.

“Çok Güzel Hareketler 2” İçin Geri Sayım Başladı!

Uzun süredir yayında kalan Çok Güzel Hareketler Bunlar, yüksek talep ve izlenme oranı sayesinde tekrar televizyon ekranında seyircileriyle buluşacak.

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Ne Zaman Yayına Giriyor? Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Hangi Kanalda?

Televizyonda yüzümüzü güldüren yeni serisiyle birlikte izleyicilerinin aklına Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Ne Zaman Yayına Girecek? sorusunu sorduruyor.

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 yeni sezonuyla birlikte 10 Şubat 2019 Pazar günü  20:00 tarihinde Kanal D ekranlarında seyircileriyle buluşacak.

Daha önce olduğu gibi Yılmaz Erdoğan tarafından yönetmenliği yapılacak. Yeni sezonuyla birlikte Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 oyuncuları ne yazık ki ilk sezona ait oyuncu bulundurmuyor. Tamamen yeni kurulmuş bir ekiple sahneye çıkacak oyuncular oldukça yetenekli ve renkli kişilikler.

Daha önce farklı skeç ve tiyatro benzeri televizyon programlarından tanıyor olabileceğimiz isimler bizi karşılayacak.

Yeni sezonuyla birlikte ismine de ufak bir ekleme yapılan televizyon programının yeni ismi: “Çok güzel Hareketler Bunlar 2.Kuşak” oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler