Ana SayfaDizilerBKM'den Lezzet Akademisi Geliyor!

İlgili Postlar

BKM’den Lezzet Akademisi Geliyor!

Son zamanlarda oldukça popüler olan Yemek yarışmaları arasına Show TV ekranlarında, BKM aracılığıyla “Lezzet Akademisi” geliyor.

Televizyon ekranlarında oldukça popüler olan yemek yarışmalarının arasına “Lezzet Akademisi” de geliyor. Sedef İybar tarafından sunulacak bu program’da Türk mutfağının eşsiz lezzetleri yarıştırılacak!

Lezzet Akademisi 1. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı İlk Bölümde Süpriz Konuk Juri Kim?

BKM Tarafından Yemek Yarışması Geliyor!

BKM tarafından yapımı üstlenen “Lezzet Akademisi” her Pazar akşamı Show Tv ekranlarında yarışmacıların eşsiz yemekleri ile heyecan dolu zamanlar geçirilecek.

Toplamda 6 adet şef adayı yarışacak ve 13 hafta sürecek yarışmanın sonucunda sadece 1 kişi “geleceğin şefi” ünvanını kazanacak.

Mutfağın genç şef adaylarının koçluğunu New York Johnson and Wales Üniversitesinde aşçılık mezunu olan Berfin Erdoğan yapacak. Mezun olmasının ardından BKM Uniq Mutfak’ın başına geçerek mesleğini BKM Uniq Mutfak’ın başına geçerek mesleğini yapmaya başlayan Berfin Erdoğan çok yakında televizyon ekranlarında seyircisine kavuşacak.

Jürileri Belli Oldu!

Türk Mutfağının bir çok çeşitli yemekleri jürilerin karşısına sunulacak. “Lezzet Akademisi” yarışmasının jürileri çoktan belli oldu!

Yarışmanın jürilerinde Aylin Yazıcıoğlu, Danilo Zanna ve İsmet Saz bulunurken her hafta da bir adet ünlü, sürpriz konuk seçilecek. Her hafta düzenlenecek yarışmada tüm jüri ve ünlülerin puanları geçerli olacak, en yüksek puanı alan şef adayı yarışma sonunda şef seçilecek!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler