Ana SayfaDizilerKuzgun Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

İlgili Postlar

Kuzgun Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Kuzgun dizisinin yayın tarihi belli oldu! Çekimleri Ürgüp’te tüm hızıyla devam eden ve heyecanla beklenen Kuzgun dizisinin yayın tarihi belli oldu. Uzun süredir ekranlardan uzak olan Barış Arduç ve Burcu Biricik’in başrollerini paylaşacağı Kuzgun, hangi sevilen diziler ile karşı karşıya gelecek? Aşk ve intikam üzerine kurgulanan dizide neler olacak? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

7 Şubat Reyting Sonuçları Açıklandı! Bir Zamanlar Çukurova mı? Avlu mu?

Kuzgun dizisinin yayın tarihi belli oldu!

Kuzgun dizisinin yayın tarihi belli oldu! Ekranların en sevilen iki ismi Burcu Biricik ve Barış Arduç’un başrollerini paylaştığı yeni dizi Kuzgun’un merakla beklenen yayın tarihi belli oldu.

Yönetmen koltuğunda Bahadır İnce’nin oturduğu yeni dizi, 13 Şubat Çarşamba akşamı saat 20.00’de ilk bölümüyle Star Tv’de ekrana gelecek.

Kuzgun, 13 Ocak Çarşamba akşamı saat 20:00'de Star Tv'de yayınlanacak.
Kuzgun, 13 Ocak Çarşamba akşamı saat 20:00’de Star Tv’de yayınlanacak.

Merakla Beklenen Kuzgun Dizisinden Çarpıcı Fragman!

Oyuncu kadrosuyla büyük heyecan yarattı

Kerem Çatay ve Pelin Diştaş’ın yapımcılığını üstlendiği Kuzgun’da; Burcu Biricik, Barış Arduç, Settar Tanrıöğen, Hatice Aslan, Levent Ülgen, Caner Şahin, Ahsen Eroğlu, Aytek Şayan, İpek Erdem, Derya Beşerler ve Erdal Küçükkömürcü gibi başarılı oyuncular rol alıyor.

Dizinin senaristliğini yapan Özlem Yılmaz, Burcu Görgün Toptaş ve Anıl Eke ise daha önce çok sevilen Kara Sevda dizini kaleme aldı.

Merakla beklenen dizide neler olacak?

Burcu Biricik’in Dila karakterini canlandırdığı dizide, Barış Arduç ise Kuzgun karakteri ile ekranlarda olacak. Aşk ve intikam konularının öne çıktığı Kuzgun dizisinde; Dila ve Kuzgun, iki polis arkadaşın birlikte büyüyen çocukları olacak ve yıllar sonra yeniden karşılaşacaklar.

Kuzgun, tuzağa düşürülerek şehit olan babasının intikamını almak için 20 yıl bekledikten sonra yolu başarılı bir avukat olan Dila ile yeniden birleşecek. Babasının ölümünün ardından başka bir kimlikle hayatını sürdüren ve korumalık yapan Kuzgun; babasının intikamını almak için plan yapıp, düşmanının kızıyla aşk yaşayacak.

Sevilen diziler ile birlikte reyting savaşına girecek

13 Ocak Çarşamba günü ilk bölümüyle ekrana gelecek olan Kuzgun dizisi, yine çarşamba akşamlarının sevilen dizilerinden olan Diriliş Ertuğrul, Sen Anlat Karadeniz ve yeni dizi Vurgun’la birlikte reyting savaşında birlikte yer alacak.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler