Ana SayfaKültür ve SanatÇok Güzel Hareketler 2'de Bu Kez İzleyici Güldürdü!

İlgili Postlar

Çok Güzel Hareketler 2’de Bu Kez İzleyici Güldürdü!

Çok Güzel Hareketler 2’de bu kez izleyici güldürdü. Genel sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın yaptığı “Çok Güzel Hareketler 2” Çarşamba akşamları Kanal D ekranlarındaki kahkaha dolu serüvenine hız kesmeden devam ediyor. Her hafta farklı skeçlerle izleyici karşısına çıkan programda bu hafta izleyicileri eğlence dolu anlar bekliyor.

Yılbaşı Özel Programı Çok Sevildi

Geçtiğimiz sene Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan “Çok Güzel Hareketler 2” yılbaşı sürpriziyle çok konuşulmuştu. Sürpriz konuklara, canlı sahne performanslarına ev sahipliği yapan programın izleyicilere en güzel sürprizi de Demet Akbağ ve Yılmaz Erdoğa’nın yeniden aynı sahneyi paylaşmasıydı. Nerede o eski programlar diyenlerin özlemini az da olsa gideren “Çok Güzel Hareketler 2” yeni bölümleriyle de çok konuşuluyor.

Çarşamba Akşamlarının Vazgeçilmezi

Çarşamba akşamları saat 20.00’da ekranlara gelen “Çok Güzel Hareketler 2” farklı skeçleriyle izleyicisini kahkaha krizine sokuyor. Ekranların ev sevilen programları arasında yer alan Çok Güzel Hareketler 2 bu haftada birbirinden güzel skeçlerle ekranda olacak.

Çok Güzel Hareketler 2’de Bu Kez İzleyici Güldürdü!

Genel sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın, yapımcılığını Necati Akpınar’ın, yönetmenliğini ise Özge Toprak Bahıt’ın üstlendiği “Çok Güzel Hareketler 2”, bu akşam yeni bölümü ile ekrana geliyor. Çok Güzel Hareketler 2’nin bu bölümünde bu kez izleyici çok güldürdü. Programa Almanya’dan izlemeye gelen Evin hanımın hurdacı ve domates satıcısı taklidi başta Yılmaz Erdoğan olmak üzere tüm ekibi kahkahaya boğdu. “Çok Güzel Hareketler 2” yeni bölümü ile bu akşam Kanal D’de ekranlarında.

Yılmaz Erdoğan Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler