Ana SayfaDedikoduÇok ama çok Pahalı Geçen Düğün ve Balayı

İlgili Postlar

Çok ama çok Pahalı Geçen Düğün ve Balayı

Çok ama çok Pahalı Geçen Düğün ve Balayı

İngiltere’de bir moda devinin veliahtı olan ve görkemli yaşam tarzıyla dikkat çeken Adam Kamani, düzenlediği lüks düğünün ardından lüks balayına çıkması ile gündemde.

İngiltere’de Boohoo adlı moda devinin veliahtı olan Hint kökenli Adam Kamani (28), kız arkadaşı Charlotte McHale ile İtalya’da evlendi. Como Gölü kıyısında bir villada yapılan bir milyon sterlin değerindeki lüks düğün İngiliz basınında geniş yer buldu.

Yeni evli çift, George Clooney’ nin evinin yakınlarındaki villada yapılan ve üç gün üç gece süren dillere destan düğünün ardından üç hafta sürecek balayına çıktı.

Çiftin, Afrika’ya bir milyon sterlinlik bir seyahate çıktığı öğrenildi. Özel uçakla seyahat eden çift, geceliği 850 sterlin değerinde ultra lüks otelde konaklıyor. Zanzibar bölgesindeki otel, dünyanın en lüks otellerinden biri olarak kabul ediliyor. Tanzanya’ya giden yeni evli çift, burada safarilere katıldı.

Bu kadar lüks düğünler ve balayı turlarına çıkan bir çok ünlü isim oldukça fazla eleştiriye maruz kalıyor. Ancak başka bir kesim ise bu eleştirilerin yersiz olduğunu, parası olan herkesin aynı pahalı düğünleri ve organizasyonları aynı pahalılık da balayına çıkacaklarını öne sürüyor. Bu tarz yorumların gereksiz olduğu düşünenler, zenginin parası züğürt ün çenesini yorar, imkanı olan herkes istediği tatili de düğünü de yapar buna kimsenin karışma hakkı yoktur şeklinde kendilerine göre yapıcı şekilde yorumladılar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler