Ana SayfaDedikoduMashar Alanson' un Eşi Biricik Suden Sosyal Medyayı İkiye Böldü

İlgili Postlar

Mashar Alanson’ un Eşi Biricik Suden Sosyal Medyayı İkiye Böldü

Mashar Alanson’ un Eşi Biricik Suden Sosyal Medyayı İkiye Böldü

Televizyon ekranlarında gördüğümüz bir çok ünlü ismin her yaptığı her söylediği dikkatlerimizden kaçmazken, çoğu ünlünün spora olan düşkünlüğü de çok iyi bilinmekte.

BİRİCİK SUDEN

Mazhar Alanson’un eşi Biricik Suden, sosyal medya hesabından sık sık spor yaparken fotoğrafını paylaşıyor. Tai Chi sporuyla uğraşan Suden’in kişisel sosyal medya hesabından paylaştığı son fotoğraf takipçileri ikiye böldü.Suden’in kaslı vücudunu gözler önüne serdiği fotoğraf, bazı takipçiler tarafından beğenilirken pek çok takipçisinin de eleştirisini aldı.

54 yaşındaki tasarımcı, daha önce de antreman görüntüleriyle gündeme gelmişti. Profesyonel spor hocasının gözetiminde ağırlık çalışan Suden, paylaştığı videoda bacak kaslarını güçlendirdiği program esnasında ağırlıkları arttırdı. Tam 190 kilo ağırlıkla çalışan Biricik Suden’in hiç zorlanmadan mekanizmayı bacaklarıyla hareket ettirmesi takipçileri tarafından büyük takdir topladı. Ağırlığı 15 x 4 set yani 60 kez bacaklarıyla iten Suden, bir sonraki hedefinin ise 220 kilo olduğunu söyledi..

Emina Sandal

Mustafa Sandal’ın eşi Emina Sandal ülkesi Sırbistan’ın, Novi Pazar kentindeki bir ormanda yürüyüşe çıktı. Adeta akrobatlar gibi spor yaptığı anları sosyal medya hesabından paylaşan Sandal tatil sonrası formunu korumak için sınırlarını ne kadar zorladığı gözler önüne serdi.

Nurgül Yeşilçay yeni sezona hazırlanıyor

Su sıralar tatil için Bodrum’da bulunan Nurgül Yeşilçay vaktinin neredeyse tamamını spor yaparak geçiriyor. Yeni sezon öncesi enerji depolayan Yeşilçay, zorlu bir hareket denedi.Güzel oyuncu çektiği fotoğrafı Instagram sayfasında takipçileriyle paylaştı. 41 yaşındaki oyuncunun performansı tam not aldı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler