Ana SayfaDedikoduAmine Gülşe Ameliyat Oldu

İlgili Postlar

Amine Gülşe Ameliyat Oldu

Amine Gülşe Ameliyat Oldu

Dünya magazin dünyasına dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil ile yaşadığı aşk ile gelen ünlü oyuncu ve manken Amine Gülşe apandisit ameliyatı oldu.

Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil ile birlikte olan Amine Gülşe, dün gece evinde aniden rahatsızlanınca hastaneye kaldırıldı.

BUGÜN TABURCU OLACAK

Yapılan kontroller sonucunda apandisit sancısı çektiği ortaya çıkan oyuncu, acilen ameliyata alındı. İki saatlik bir operasyondan sonra apandisiti alınan Gülşe, bugün taburcu olacak.

TELEFONLA BİLGİ ALDI

Deıchmann markasının yüzü olan oyuncunun, bugün yapılacak olan basın toplantısı da ertelenmek zorunda kaldı. Gülşe’nin, dinlenme sürecinden sonra, toplantının yapılacağı söylendi. İngiltere’nin Arsenal takımında oynayan Özil’in, sık sık sevgilisini arayarak bilgi aldığı öğrenildi.

Yakın zamanda da Gülşe, Mesut Özil ile İstanbul’da ev baktığı yönünde çıkan haberler için, “Mesut, İstanbul’ a keşke gelse çok mutlu olurum ama Londra’ da bir kariyeri söz konusu” ifadelerini kullandı.

24 yaşındaki Gülşe, “Bu süre zarfında birbirimize sürekli destek oluyoruz. İlişkimiz güzel gidiyor ama İstanbul’ a taşınmayacak. Bu ay sonunda güzel sürprizler var” diye konuştu. 28 yaşındaki Özil ile Gülşe yaz tatillerini Ibıza’da değerlendirmiş ve Alman basınına da gündem olmuştu.Şu sıralar İngiltere’ nin Arsenal takımda futbol  hayatını sürdüren, daha önce Real Madrid’ de yıllarca futbol oynamış ve herkesin beğenisini kazanmış olan Türk Asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, hem futbolu hem de duruşu ile oldukça fazla olumlu yorum alıyor. Türkiye’ ye olan düşkünlüğünü ve hayranlığını her fırsatta dile getiren yıldız futbolcu, neredeyse her  yaz Türkiye’ ye gelip memleketini ve ailesi ziyaret ediyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler