Ana SayfaDizilerÇocuklar Duymasın'a "O" Geri Dönüyor..Heyecan Tırmanıyor

İlgili Postlar

Çocuklar Duymasın’a “O” Geri Dönüyor..Heyecan Tırmanıyor

İlk yayın tarihinden beri Türkiye’de yediden yetmişe gönüllerde taht kuran Çocuklar Duymasın’da Heyecan tırmanışa geçiyor. Bir dönem herkesi illallah ettiren Çocuklar Duymasın’daki Tutku gerimi dönüyor? Detaylar Haberimizde..

Çocuklar Duymasın’ın Kadrosuna Hangi Surpriz İsim Katıldı?

Çocuklar Duymasın’a Tutku Geri Dönüyor..Heyecan Tırmanıyor!

Yapımcılığını Birol Güven’in gerçekleştirdiği Kanal D’nin en başarılı projelerinden biri olan Çocuklar Duymasın’da Tutku karakterine hayat veren  Gülin İyigün, geri dönüyor. Haluk’a saplantılı birbiçimde aşık olan ve bir yıl önce Haluk’un (Tamer Karadağlı) ve Meltem’in (Pınar Altuğ) hayatlarından çıkan Tutku, birdenbire ünlü çiftin karşılarına çıkacaktır. Zamanında çılgın bir aşkla Haluk’a bağlı olan Tutku’nun hangi sebeple geri dönmüş olabileceği merak edilir. Şurası kesindir ki tuttuğunu koparan cinsten çok hırslı olan Tutku, eskisinden daha da güçlüdür. Ve geçmişte yaşanan onca olaydan sonra geri döndüyse çok büyük bir sebebi vardır.
Tutku karakterine can vererek yıldızı daha da parlayan yetenekli oyuncu Gülin İyigün ile Çocuklar Duymasın’ın yeni bölümleri her Çarşamba Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler