Ana SayfaDizilerÇocuklar Duymasın Dizisinin Trend Olma Çabası Gerekli mi?

İlgili Postlar

Çocuklar Duymasın Dizisinin Trend Olma Çabası Gerekli mi?

Çocuklar Duymasın dizisi yıllardır ekranlarda ilgiyle izlenen yapımlar arasında yer alıyor. Seveni olduğu kadar sevmeyeni ve “Yeter artık!” diyeni de olan dizi film; son aylarda, sosyal medya gündeminde oldukça fazla yer almasıyla dikkat çekiyor.

Çocuklar Duymasın Dizisinin Trend Olma Çabası Gerekli mi?

İlk kez 2002 yılında, TV ekranlarına TGRT’de merhaba diyen Çocuklar Duymasın dizisi; 13.bölümünden sonra aynı yıl ATV’ye transfer olarak fenomen olmuştu. “Taş fırın ve light erkek” tabirleri dilimize dolandı, “Havuç ve Fıs Fıs İsmail” karakterleriyle de büyük beğeni topladı ve 50 hafta boyunca ATV’de reyting rekorları kırmıştı. Bu başarısı üzerine, TGRT’de yayınlanan eski bölümlerinin kiralanmasıyla da bir ilke daha imza atmış ve neredeyse; o yıllardaki özel kanalların çoğunda izleyicilere sunulmaya başlanmıştı.

Çocuklar Duymasın Dizisinin Trend Olma Çabası Gerekli mi?

2003 yılında, Star TV’ye transfer olan dizi film; o dönemlerde gerek başrol oyuncularının gerekse kanal yöneticilerinin özel hayatında çıkan sansasyonlardan etkilense de 37 bölüm kadar devam etti. Devam eden yıllarda ise 2014 yılına kadar TV serüvenini sürdürmüştü. 3 yıl aradan sonra 23 Temmuz 2017 tarihinde, Kanal D’e farklı karakterler de eklenerek yeniden devam etmeye başlayan dizi film; yüksek reyting oranıyla da izlenmeye devam ediyor.

Çocuklar Duymasın Dizisinin Trend Olma Çabası Gerekli mi?

Çocuklar Duymasın; son zamanlarda, her bölümünden sonra sosyal medyada sıkça gündem olmasıyla ve konuşulmasıyla ilgi çekiyor. İşin ilginç yönü ise; dizi filmi sevenler de hoşlanmayanlar da Çocuklar Duymasın hakkında çıkan haberleri merakla takip ediyor.

Geçtiğimiz aylarda; siyasi gündemi meşgul eden konularla ilgili sübliminal mesaj verildiğine yönelik iddialarla, sosyal medyada epeyce konuşulan Çocuklar Duymasın, son dönemlerde de hem dizinin yapımcısı Birol Güven’in hem de dizi filmin Havuç’u Furkan Kızılay’ın yaptığı açıklamalarla sürekli gündem oluşturmasıyla dikkat çekiyor. Geçtiğimiz günlerde ise dizi filmin yapımcısı Birol Güven’in “Havuç karakterinin yeniden diziye döneceğiyle” ilgili attığı tweet ve paylaştığı fotoğraf, magazin gündemini oldukça meşgul etti. Fotoğraftaki arkası dönük olan genç, acaba Furkan Kızılay mıydı? Merak edildi…

Çocuklar Duymasın Dizisinin Trend Olma Çabası Gerekli mi?

Bu tweetle gelen açıklamadan sonra tüm gözler, bu kez dizinin Havuç’u Furkan Kızılay’a çevrildi. Şu an “Aslan Ailem” dizisinde rol alan Furkan Kızılay ise bundan çok daha öncesinde, diziye tekrar dönmeyeceğini ve artık “Havuç” karakteriyle anılmak istemediğini zaten dile getirmişti. Nitekim de oyuncu Kızılay’ın yeni kararı “diziye tekrar dönmeyeceği” şeklinde oldu. Bu yanıt üzerine ise önümüzdeki günlerde yeni Havuç’un kim olacağının merakı sosyal medyayı bir hayli meşgul edeceğe benziyor…

Çocuklar Duymasın Dizisinin Trend Olma Çabası Gerekli mi?

Çocuklar Duymasın ile ilgili son zamanlarda bu tür paylaşımların artması; sosyal medya kullanıcılarında farklı izlenimler bırakmaya başladı. Kimileri; dizinin trend topic yapılmaya ve suni gündem oluşturulmaya çalışıldığını düşünürken, kimilerinde ise bu tür paylaşımlarla tribünlere oynandığı imajını bıraktı.

Yaklaşık 15 yıldır, eski ve yeni bölümleriyle izlenmeye devam eden dizi film, bu sezon ki yeni bölümleriyle; sevilse de sevilmese de çok farklı bir içerik sunamasada halen reytinglerde üst sıralarda yer alıyor. Çocuklar Duymasın’nın; bu tarz paylaşımlarla, sosyal medyada trend olma çabası sizce gerekli mi? Ya da gündemde sürekli kalarak konuşulan diziler arasında olmalı mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler