Ana SayfaDizilerSen Anlat Karadeniz 5.Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Nefes Vedat'ın Elinde!

İlgili Postlar

Sen Anlat Karadeniz 5.Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Nefes Vedat’ın Elinde!

Sen Anlat Karadeniz 5.Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Nefes Vedat’ın Elinde!

Fırtınalar estiren Sen Anlat Karadeniz dizisinin 4. bölümü ekranlara geldi. Milyonları ekrana kilitleyen Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nefes’in vedası izleyenleri ağlattı. Nefes tam kaçtı derken Vedat onu buldu. Sen Anlat Karadeniz dizisinin 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Vedat, Nefes’e ne yapacak? Tahir bu sefer yetişebilecek mi? Detaylar haberimizde.

Sen Anlat Karadeniz Dizisinin 5.Bölüm Fragmanı

http://www.youtube.com/watch?v=lRnVz-inw9E

Sen Anlat Karadeniz Dizisinin 4.Bölümünde Neler Oldu?

Vedat’ın planlarından habersiz olan Nefes, Mustafa’nın ona önerdiği anlaşmayı kabul eder. Oğluyla birlikte Gürcistan üzerinden Rusya’ya kaçacak ve yeni bir hayata başlayacaktır. Çünkü hem Tahir’in canını korumalıdır, hem de kendi kalbini. Çektiği sekiz yıllık işkenceye rağmen, ilk defa Tahir’in kanatmayı başardığı kalbini. Deli Tahir ise, onu iyice delirten kıskançlığın acısını hem Nefes’ten hem Mercan’dan çıkartır.

Yakıp yıkarken bir yandan da yanar. Kıyamadığı tek kişi vardır; Yiğit. Yürekten bağlandığı bu çocuğu kıramaz, onları Gürcistan’a kadar götürmeye karar verir. Yeni sözlenmiş bir adamın çocuklu bir kadınla Gürcistan’a gitmesi, köyde dedikoduların yayılmasına ve dünürlerin ayağa kalkmasına yol açar. Ama hiç beklenmedik bir şekilde, Mustafa, kardeşinin bu yolculuğu yapmasına tam destek verir.

Tahir, Nefes ile beraber yolculuğa başlar ve Batum’dayken Vedat’ın adamlarının orada olduğunu fark edip olaya hemen müdahale eder. Daha sonra Nefes’i bekleyen gemi gelir. Nefes ile Tahir’in vedalaşmaları ise oldukça duygusal olur. İkisi de birbirinden ayrılmak istemez ve gözyaşlarını tutamazlar. Nefes, Rusya’ya gitmeyi beklerken gemi bir anda durur ve aşağıya inmesi söylenir.

Nefes korkuyla bağırmaya başlar ama bir çaresi yoktur. Meğer her şey önceden planlanmış ve pasaportu ayarlayan adam Vedat’ın adamı çıkar. Bu sayede Nefes Vedat’ın eline geçer. Sen Anlat Karadeniz dizisinde 5. bölümde ne olacak? Nefes, Vedat’ın elinden kurtulmayı başarabilecek mi? Tahir, Nefes’in imdadına yetişecek mi? Hep beraber bekleyip göreceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler