Ana SayfaÜnlülerÇitos Efe'ye sosyal medyadan para bastırıyorlar!

İlgili Postlar

Çitos Efe’ye sosyal medyadan para bastırıyorlar!

Son günlerin en çok konuşulan çocuklarından biri olan Erzurumlu Efecan Koçyiğit için açılan sosyal medya hesabından adeta para basılıyor. Çitos Efe, sosyal medyada para basma makinesi gibi kullanılıyor. İşte detaylar…

[irp]

Sosyal medyada yayınlanan dans etme videosu milyonlarca kez tıklanan ve bir anda fenomen haline gelen Erzurumlu Efecan Koçyiğit, popüler olduktan sonra Show TV ekranlarında yayınlanan Çocuktan Al Haberi programına katılmıştı. Bu program ile ününe ün katan Çitos Efe, Bakanlığı harekete geçirmişti.

[irp]

Çitos Efe para basıyor

Gündemden düşmek bilmeyen Çitos Efe için açılan sosyal medya hesabı adeta para basıyor. Sosyal medya hesabından çeşitli markaların ve kurumların reklamlarının yapılması ile kazanç kapısı haline getirilmesi, akıllara Çitos Efe’nin para basma makinesi gibi kullanıldığını getirdi.

[irp]

Ünün para kazanmak için kullanılması tepki çekti

Beş buçuk yaşında olan Efecan’ın yaşındak çok daha büyük konuşmaları, yöresine ait şiveyi kendine has şekilde kullanması dikkat çekerken, popüleritesinin paraya dönüştürülmesi tepki çekti.

[irp]

Aile tepki göstermişti

Bakanlığın harekete geçip takip başlatmasına ailesi tepki göstermiş, bu durumu çok gereksiz bulduklarını belirtmişlerdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler