Ana SayfaDizilerAlişan ve Çağla Şıkel yeni dizide buluşuyor!

İlgili Postlar

Alişan ve Çağla Şıkel yeni dizide buluşuyor!

Eda Erol ile ayrılığının ardından ATV’deki projesinden ayrılmak zorunda kalan Alişan, yeniden Çağla Şıkel ile bir araya geliyor. Şıkel ve Alişan, yeni bir dizide eskisi gibi partner olacak. İşte detaylar…

[irp]

Nişan bozulunca, iş de bozuldu

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Alişan, nişanlısı Eda Erol ile ayrıldıktan sonra ATV ekranlarında eski bacanağı Ali Özbir’in yapımcılığını üstleneceği yeni projeden ayrılmak zorunda kaldı. Nişan bozulunca, proje anlaşması da bozulmuştu.

[irp]

Alişan, yeniden Çağla Şıkel ile aynı dizide

Yıllar önce Cennet Mahallesi isimli sevilen dizide Çağla Şıkel ile birlikte rol alan Alişan, partneri olmasının yanı sıra çok yakın dostu olan Çağla Şıkel ile yeniden bir araya gelmeye karar verdi.

[irp]

Sarı Melekler dizisi merakla bekleniyor

Alişan ve Çağla Şıkel, Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan “Sarı Melekler” isimli yeni projede birlikte yer alacaklar. Dizinin yönetmenliğini Deniz Çelebi ve Levent Gürkan üstlendi.

[irp]

Sarı melekler dizisinin konusu ne?

Alişan dizide taksici Metin rolü ile hayat bulacak. Taksici Metin’in eşi Füsun rolünü ise, Hande Katipoğlu üstlenecek. Alişan, dizide son derece dürüst ve namuslu bir taksiciyi canlandırırken, kişiliğine tamamen zıt kardeşi Çetin ile aynı durakta çalışıyor olacak. Alişan’ın gözü eşinden başkasını görmezken, Bilge isimli bir kız çocuğu olacak. Dizide dürüst, namuslu ve itibarlı bir kişiliği olacak olan Alişan yani taksici Metin, hangi olaylar ile karşılaşıp, nasıl mücadele edecek?

Nişan bozuldu, proje iptal oldu

Alişan, Esra Erol’un kız kardeşi Eda Erol ile olan nişanını geçtiğimiz haftalarda noktaladı. Kasım ayında nikah masasına oturması beklenen çiftin ayrılığı şok etkisi yarattı. Nişan bozulunca, Alişan’ın eski bacanağı Ali Özbir’in yapımcılığını üstlendiği yeni projesi de iptal olmuş oldu.

Alişan kimdir?

Çağla Şıkel kimdir?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler