Ana SayfaDedikoduAyşenur Balcı ve Sevgilisi Umur Yiğit Vanlı Ayrıldı

İlgili Postlar

Ayşenur Balcı ve Sevgilisi Umur Yiğit Vanlı Ayrıldı

Ayşenur Balcı ve Sevgilisi Umur Yiğit Vanlı Ayrıldı

‘Bu Tarz Benim’ yarışması ile ünlenen Ayşenur Balcı, yeni bir aşka yelken açmıştı. Geçtiğimiz ocak ayından beri oyuncu Umur Yiğit Vanlı ile birliktelik yaşayan Balcı’dan kötü haber geldi.

Magazin basınında çıkan haberlere göre Ayşenur Balcı-Umut Yiğit Vanlı ilişkisi bitti. İkilinin, yaklaşık iki hafta önce yollarını ayırdığı konuşuluyor.

Ayşenur Balcı, Umur Yiğit Vanlı ile ilişkisini şu paylaşımıyla duyurmuştu:
“Geçmişte yapmış olduğum bazı hatalarım oldu. Evet hayatımdaki birçok şey için pişmanım kısacası söylemek istediğim beni ‘iyilik ve doğrulukla’ bu yolda yalnız bırakmayan ve her zaman gücünü gölgesini hayatımda hissetmek istediğim. Hayatımdaki geçmiş gelecek şimdiki zamanda olmasını dilediğim tek insan senden Allah razı olsun Allah seni başımızdan eksik etmesin. Herkesin hayatında bazı yeni sayfalar, dönüm noktaları vardır benimki de sensin ey güzel kalpli yürekli insan seni çok seviyorum Umur Yiğit Vanlı. İyilik mutluluk ve doğrulukla kalın.”

‘Beyaz Gelincik’, ‘Anne’, ‘Acı aşk’ ve ‘O Hayat Benim’  gibi bir çok dizi de rol alan genç ve yakışıklı oyuncu yapımcı ve senaristlerin dikkatini, gerek oyunculuğu gerekse yakışıklılığı ile çekmeyi başaran genç oyuncu şu sıralar ‘Ateş Böceği’ adlı dizide boy gösteriyor. Oynamış olduğu dizide de adından söz ettiren yakışıklı oyuncu Bu Tarz Benim yarışmasında dikkatleri çeken güzel dansçı ile ayrıldıktan sonra bakalım herhangi bir açıklamada bulunacak mı?..

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler