Ana SayfaDedikoduCinare Melikzade'ye Ünlülerden Tam Destek

İlgili Postlar

Cinare Melikzade’ye Ünlülerden Tam Destek

Azerbaycan’ı sesiyle büyüleyen güzel şarkıcı Cinare Melikzade, Türk müzik sektöründe ben de varım dedi. Söz ve müziği Emrah’a ait olan ‘İhtiyacı Var’ şarkısıyla sektöre hızlı bir giriş yapan güzel şarkıcı, kısa sürece İstanbul sahnelerinin de aranan isimi oldu.

Cinare Melikzade Kimdir ?

Haluk Levent “Dünya bu sesi duymalı” 

Geçtiğimiz hafta da Haluk Levent’in Harbiye Açıkhava Konseri’ne konuk olan şarkıcı, seslendirdiği şarkılarıyla da 5 bin müziksevere unutulmaz bir gece yaşatmıştı. Sektöre girmesinde ön ayak olan Haluk Levent, Cinare için “Sesini dinleyen büyüleniyor. Türk Cumhuriyetleri, Ortadoğu ve Avrupa’da bilinen, tanına bu sesin Türkiye’de de tanınmasını istedim. Cinare şarkılarını benim gibi yaşadığı için onda kendimi gördüm. Tüylerimi, diken diken eden bu sesi herkes duysun istedim.” Sözleriyle övgüler yağdırdı.

Oktay Kaynarca’dan da tam destek 

Ünü Azerbaycan, Avrupa ve Asya ülkelerinin dışında Türkiye’ye de ulaşan Cinare Melikzade’nin bir hayranı da usta oyuncu Oktay Kaynarca çıktı. Cinare’nin yeni şarkıcı ‘İhtiyacı Var’ı sosyal medya hesabından paylaşan Kaynarca, güzel şarkıcıya destek oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler