Ana SayfaÜnlülerChloe Loughnan Türk Vatandaşlığı İçin Evleniyor!

İlgili Postlar

Chloe Loughnan Türk Vatandaşlığı İçin Evleniyor!

Serdar Ortaç ile evliliğini sonlandıran Chloe Loughnan, yeni bir iddia ile gündeme geldi. İddialara göre Chloe Loughnan Türk vatandaşlığı için evlenecek.

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç ile 5 yıllık evliliğin ardından aniden boşanan Chloe Loughnan, İrlanda’ya gitmişti.

Chloe Loughnan Kimdir?

Serdar Ortaç Boşandı!

Bebek Aldırma İddiası Çıktı

Boşanmanın ardından çeşitli iddialar ortaya atılmıştı. En büyük iddia ise boşanma sebebi olarak Chloe’nin eşinden habersiz bir şekilde bebek aldırma oldu.

Serdar Ortaç ve Chloe Laughnan Boşanmasına Sebep Bebek Aldırma Mı?

Chloe Loughnan Türk Vatandaşlığı için mi Evlenecek?

Boşandıktan sonra annesi ile birlikte memleketi olan İrlanda’ya giden Chloe, Türkiye’de dizi ve film projelerinde yer almak istiyor. Ancak bu isteğinin önünde beklenmedik bir engel çıktı.

Adını ülkemizde Serdar Ortaç ile yaptığı evlilikle duyuran güzel manken, Türkiye’yi çok sevdiğini ve buradaki hayatına devam etmek istediğini belirtmişti. Türkiye planlarının arasında oyuncu olmak ve kariyerine burada devam etmek var. Fakat bu kariyer planının önünde bir engel var o da vatandaşlık. Evli kaldığı süre boyunca Türk vatandaşlığına başvurmayan ve bu durumdan pişman olan Chloe, çözümü Türk bir vatandaş ile evlilikte bulduğuna dair iddialar var. Ortaç ile ayrılığının ardından kendisine çok sayıda dizi ve reklam teklifleri gelen manken, vatandaşlık sorunu sebebiyle teklifleri reddetmek zorunda kaldı.

Ya Bir Türkle Evlenecek Ya Da Ajansla Anlaşacak

Hayatına İstanbul’da devam etmek isteyen Chloe’nin bu hayalini gerçekleştirmesi için iki seçeneği var, ya bir türkle evlenecek ya da ajansla anlaşarak çalışma izni alacak. Güzel mankenin tercih edeceği yol henüz bilinmiyor.

Chloe Loughnan İnstagram

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler