Ana SayfaÜnlülerAynur Aydın'dan Hülya Avşar Taklidi! Sosyal Medya Ayaklandı!

İlgili Postlar

Aynur Aydın’dan Hülya Avşar Taklidi! Sosyal Medya Ayaklandı!

Yeni şarkısı ”Gel Güzelim Gel” olan ve dinleyicileriyle bu parçayı buluşturan Aynur Aydın’dan Hülya Avşar taklidi geldi. Bunun üzerine sosyal medya ayaklandı.

Zirveye Tırmandı!

Aynur Aydın Kimdir?

Aynur Aydın’ın ”Gel Güzelim Gel” şarkısı kısa sürede beklenilenden daha fazla ilgi alınca zirveye tırmanması şaşkınlık vermedi. 1994 yılında yazılan ve Aysel Gürel’e ait olan şarkıyı yeniden seslendirmeyi seçti. Şarkının klibi geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Yayınlanan klip sosyal medyada olay yarattı.

Aynur Aydın’dan Hülya Avşar Taklidi! Sosyal Medya Ayaklandı!

aynur aydın

Gel Güzelim Gel’i yeniden seslendiren Aynur Aydının olay yaratan klibinde sosyal medyayı sallayan sebep ise 1995’te Hülya Avşarın çıkış yaptığı ” Bu Gece Uzun Olacak” şarkısının klibinde yaptığı haraketlerin benzerlerini Aynur Aydın’ın da bazı sahnelerde canlandırması oldukça ilgi çekti. Sosyal medyayı ikiye bölen bu hareket bazılarını sevindirirken bazılarını ise taklit ediyor diye eleştiriye tuttu. Bu durum takipçileri tarafından oldukça ilgi çekici gözükmesi nedeniyle Aynur Aydının işine yaramış gibi gözükmekte ve uzun süre boyunca gündemden düşmeyeceği tahminler arasında…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler