Ana SayfaDedikoduChloe Loughnan Paylaşımlarıyla Nefes Kesti

İlgili Postlar

Chloe Loughnan Paylaşımlarıyla Nefes Kesti

Serdar Ortaç’la olan 5 yıllık evliliğini 2019 yılında tek celsede noktalayan Chloe Loughnan geçtiğimiz dönemlerde göğüslerini küçük bulduğu için silikonlarını yeniletmişti. Yeni haliyle ilk kez paylaşım yapan Chloe Loughnan  paylaşımlarıyla nefes kesti.

“Severek Boşandık”

Aralarında 22 yaş farkı bulunan Serdar Ortaç ile İstanbul’a gezmeye geldiği sırada tanışan ve 2014 yılında nikah masasına oturan İrlandalı model Chloe Loughnan, 5 yıl süren evlilik 2019’da tek celsede bitirmişti. Ayrılık kararları ile magazin gündemine bomba gibi düşen ikili, mahkeme sonrasında, “Severek evlendik, severek boşandık.” demişti.

Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan yeniden evlilik iddiası

Chloe Loughnan ile Kaan Kalyon aşk dedikoduları gündem oldu

Boşanmasının ardından yalnız olan model, iş insanı Kaan Kalyon ile aşk yaşamaya başladı. Chloe Loughnan ve Kaan Kalyon, İstanbul Emirgan’daki bir mekanda yakın arkadaşlarının aracılığı ile tanıştırıldı.
İlk günden yakınlaşan Chloe Loughnan ve Kaan Kalyon, gecenin ilerleyen saatlerinde sarmaş dolaş dans etti. Yeni bir ilişkiye başlayan Loughnan ve Kalyon, dün akşam tekrar aynı mekana gitti.

Chloe Loughnan Paylaşımlarıyla Nefes Kesti

Ayrılığın ardından kendisine yeni bir yaşam kuran Chloe, hayatında ve kendisinde şikayetçi olduğu şeyleri de değiştirmeye başladı. Yılladır küçük göğüslerinden muzdarip olan ünlü model, bıçak altına yatarak silikonlarını yeniletti. Masadan kalktıktan sonra hayalini kurduğu göğüslere kavuşan İrlandalı Chloe Loughnan, sosyal medyada da son görünümünü paylaşmalara doyamadı. Nefes kesen pozlarıyla dikkatleri üzerine çeken eski yenge, takipçilerinden binlerce beğeni aldı.

Clohe Loughnan Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler