Ana SayfaKimdirChaby Han (Çabi) Kimdir?

İlgili Postlar

Chaby Han (Çabi) Kimdir?

Exxen platformunda yayımlanan “Buraların Yabancısı” programının sunucularından Chaby Han (Çabi) kimdir? Chaby Han kaç yaşında? Chaby Han TV programları neler? Chaby Han aslen nereli? Chaby Han hangi burç? Chaby Han hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Chaby Han Kaç Yaşında? Chaby Han aslen Nereli? Chaby Han Hangi Burç?

Chaby Han 1 Ocak 1992 tarihinde Güney Kore’de dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Chaby Han, Oğlak burcudur.

Chaby Han Kimdir?

Chaby Han ve asilesi 2007 yılında babasının işi nedeni ile ailece Türkiye‘ye gelip yerleşmişlerdir. Ailesi onu ürkçeyi çabuk ve iyi öğrensin diye uluslararası bir okul yerine Türk okuluna gönderildi. Chaby Han liseyi bittikten sonra Bilgi Üniversitesi Sinema-TV bölümünü kazanmıştır.

21 Mart 2015 tarihinde Atv ekranlarında yayınlanmaya başlayan “Elin Oğlu” adlı canlı yayınlanan talk-show programına katılan Chaby Han yarışma programında dikkatleri üzerine çekmiştir. Ardından sosyal medyada paylaştığı içeriklerle bir fenomen haline gelen Chaby Han’ın  Türkçeye hâkimiyetiyle izleyenleri şaşırtmıştır.

Bir Müslüm Gürses hayranı olan Chaby Han, “Elin Oğlu”  Ömür Varol ve Sinan Çalışkanoğlu beraber sunmaya başlamış ve programda Türkiye’de hayatını sürdüren, farklı milletlerden Robbie-Lee Valentine (İngiltere), Allen Hulsey (ABD), Emrach Uskovski (Slovakya), Andrey Polyanin (Rusya), Manuel Reina (İspanya), Danilo Zanna (İtalya), Chaby Han (Çabi) / Han Chang-yub (Güney Kore), Antonio Stokes (ABD), Medoune Niang (Senegal), Masataka Kobayashi (Japonya) ile masaya oturmuşlardır. Geçtiğimiz haftalarda “Menajerimi Ara” dizisine konuk olan Chaby Han, yılın başından beri Exxen’de yayımlanan “Buraların Yabancısı” programının sunuculuğunu yapmaktadır.

Chaby Han TV Programları

  • 2021 – Buraların Yabancısı
  • 2015 – Elin Oğlu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler