Ana SayfaKimdirMichelle Cedolin Kimdir?

İlgili Postlar

Michelle Cedolin Kimdir?

Exxen’de yayımlanan “Buraların Yabancısı” programının sunucularından Michelle Cedolin kimdir? Michelle Cedolin kaç yaşında? Michelle Cedolin aslen nereli? Michelle Cedolin TV programları neler? Michelle Cedolin hangi burç? Michelle Cedolin hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Michelle Cedolin Kaç Yaşında? Michelle Cedolin Aslen Nereli? Michelle Cedolin Hangi Burç?

Michelle Cedolin 1 Ocak 1992 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İtalyan olan Michele Cedolin, Oğlak burcudur.

Michelle Cedolin Kimdir?

Michelle Cedolin eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Michele Cedolin’in büyükleri zamanında İtalya’dan İstanbul’a göç etmiştir. Kendisi hem İtalyan hem Türk vatandaşıdır.

Son zamanlarda YouTube’da çektiği videolarla gündeme gelen Michele Cedolin, aynı zamanda bir akademisyendir. Aslen İtalyan kökenli olan Michele Cedolin, uzun yıllardır Türkiye’de yaşamaktadır. İlk ve orta öğrenimini Özel Evrim Okulları’nda tamamlayan Michele Cedolin arından Galatasaray Lisesi’nde okumuştur. 2010 senesinde liseden mezun olan Michele Cedolin, daha sonra Galatasaray Üniversitesi, Endüstri Mühendisliği Bölümü’nü kazanmış ve okuldan başarıyla mezun olmuştur. Mevzun olduktan sonra eğitim hayatına devam eden Michele Cedolin, yüksek lisansını Galatasaray Üniversitesi, Endüstri Mühendisliği Bölümü’nde yapmıştır. Michele Cedolin yüksek lisansını tamamladıktan sonra Galatasaray Üniversitesi’nde eğitim görevlisi olarak çalışmaya başlamıştır. Ayrıca Michele Cedolin çocukluğunda Sihirli Annem dizisinde “Kerem” karakterini de canlandırmıştır. Michele Cedolin şimdilerde Exxen platformunda yayımlanan “Buraların Yabancısı” programının sunuculuğunu yapmaktadır.

Michele Cedolin TV Programları

  • 2021 – Buraların Yabancısı

Michele Cedolin Dizileri

  • 2003 – Sihirli Annem

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler